La doar 12 ani face invidios orice creator handmade.

7

Copiii nu încetează să ne uimească cu abilitățile lor, iar noi talente așteaptă să fie descoperite. Părinții nu au nevoie de un nivel educațional sau economic ridicat pentru a-și ajuta copiii să-i învețe să-și îmbunătățească talentele.

Unul dintre copiii talentați din țara noastră este Nicoleta Tudorache, un copil de doar 12 ani pasionată de tot ce ține de creațiile handmade.

Când mica artistă nu este ocupată cu jucăriile ei sau temele pentru la şcoală ea „meştereşte” brățări, cercei, coliere, mărțișoare, globuri pentru pomul de Crăciun, figurine din ipsos si felicitări. Pasiunea pentru bijuterii și-a descoperit-o la vârsta de 8 ani, când a început să facă diferite bijuterii din biluțe.

Părinții ei au luat totul ca pe o joacă de copii, i-au apreciat talentul, dar au crezut că este unu pasager. Mai târziu, și-au dat seama că e mai mult decât o joacă de copii, mai ales că micuţa artistă a vrut să-și vindă creațiile pentru a-și cumpăra rechizite. Ei au îndemnat-o să renunțe la pasiunea sa, astfel încât potențialii cumpărători să nu creadă că este exploatată. Nicoleta a renunțat la visul de a le vinde, dar nu și la visul de a le crea. Ea își dorește ca atunci când va avea vârsta necesară să devină handmade designer.

De ceva timp, Nicoleta a fost atrasă și de a face figurine din ipsos. Cu toate că părinții ei nu au o situație financiară bună, au făcut efortul de a-i cumpăra matrițele necesare.

Încă de anul trecut, ea a început să facă globulețe pentru pomul de Crăciun, precum și felicitări personalizate, care pot fi oferite celor dragi.

Nicoleta nu sa oprit aici. Dacă Martie este luna mărțișorului, ea a făcut și mărțișoare. Urmărește cu interes tutoriale pe diferite site-uri, pentru a învăța lucruri noi.

Nu este doar un copil, creativ, entuziast, vesel și talentat, dar și foarte sensibil. Fetița și-a donat jucăriile și creațiile pentru  copii bolnavi de cancer sau fără posibilități materiale. Gestul ei ne pune pe gânduri: este acest copil o ființă umană sau un înger?

Cu toate acestea, Nicoleta este un copil căruia îi place să alerge în parc şi să se joace. Marea ei pasiune nu o împiedică să ducă o viață normală, potrivită vârstei ei.

Update: Nicoleta mai nou face și icoane pe sticlă si are nevoie de părerea voastră, dacă se descurcă sau nu.

Mai multe fotografii găsiți pe pagina dedicată creațiilor Niko Style Bijoux

7 COMENTARII

  1. Oau! Adevarate minunatii face aceasta fetita! Felicitari si mult succes in continuare!

Lasă un răspuns