Cum să fii elegantă în orice ocazie

0

De multe ori suntem invitați la evenimente unde nu știm cum să ne îmbrăcăm adecvat sau să folosim machiajul adecvat este cu siguranță o eroare pe care o putem evita.

Eu nu sunt o fashion-istă, dar din ceea ce am citit și am văzut la televizor, există multe trucuri care au fost create care sa ne ajute, sa ne învețe cum sa ne îmbrăcăm adecvat fiecărei ocazii în parte.

După părerea mea, pentru a fi autentic, trebuie să fim mereu fresh. Nu este necesar să fim conștienți de cele mai recente tendințe în modă și frumusețe. Nu este important să cheltuim mulți bani pentru a fi întotdeauna frumoase.

Prezentarea și aspectul părului contează foarte mult la o ocazie specială, în zadar purtam o rochie scumpă și elegantă dacă părul nu este coafat corespunzător.

Nu sunt o adeptă a machiajului în exces, dar cel mai important lucru este să aplicăm o bază bună, care corectează imperfecțiunile. Să nu uitam că după fiecare machiaj să ne curățăm pielea feței și a gâtului cu atenție și să ne hidratăm tenul potrivit tipului de piele.

O regulă foarte importantă (cel puțin eu o consider așa): trebuie să evităm cumpărarea de haine pe care le folosim rar. Dacă dorim să economisim bani, cumpăram hainele pe care le vom folosi cât mai des.

Un sfat: investiți în haine pe care le puteți purta cu toate ocaziile. Acest tip de articole de îmbrăcăminte sunt cele care rar ies din modă. Exemplu: O rochie neagră clasică, elegantă, nu iese din stil (ceea ce înseamnă ca o poți purta tot timpul.

Eu personal port rochii doar la ocazii, în rest sunt fan jeans. Este una dintre piesele care nu se demodează prea ușor și pot fi combinați atât cu bluze cat și cu tricouri. Ei pot fi purtați atât cu pantofi eleganți sau sport.

Voii sunteti fashion-iste? Sursă foto

 

Lasă un răspuns