Strategii de generare a traficului pentru site sau blog

0

Dacă aveți un blog și scrieți articole unice, originale, bune și de calitate, oamenii vor petrece mai mult timp pe site-ul dvs. pentru că vor dori să citească ceea ce scrieți.

De ceva timp mi-am creat un blog personal, am început să scriu articole care au avut ceva succes la public, dar nu îndeajuns cât sa fiu satisfăcută pe deplin. M-am gândit foarte mult ce să fac, cum să fac să obțin cititori către blog. Orice încercam și oricât mă străduiam nu reușeam sa îmi ating obiectivele. De ceva timp tot am căutat pe google metode de a obține trafic pentru blog-ul meu. Mai jos veți găsi informații găsite de mine. Menționez ca nu am experiență în acest domeniu, totuși sper că informațiile găsite le va fi de mare ajutor și celor care sunt ca mine.

Am visat să am trafic pe internet, dar visele mele au devenit coșmaruri. Din experiență pot spune că, fără trafic, nu există clienți potențiali, dar nu tot traficul este de calitate. Traficul trebuie să fie de înaltă calitate ca să iți atragi cititorii sau clienții, în cazul unui magazin online.

În căutarea mea am înțeles ca SEO (Search Engine Optimization) este elementul cheie pentru a obține traficul dorit. SEO este cel care asigură că site-ul este optimizat astfel încât motorul de căutare să înțeleagă principalele lucruri, care este conținutul acestuia. Important este sa acordam o atenție deosebită cuvintelor cheie din articole.

Un alt ajutor este sa distribui pe rețelele de socializare, este necesar să creați un conținut emoțional pentru a interacționa cu cititorii, incluzând link-ul site-ului / blog-ului dvs. Pe Facebook, Twitter, Google Plus, LinkedIn și Pinterest puteți publica articolele, ofertele etc. Trucul este să o faceți în mod natural. Facebook, de exemplu, are acum o mulțime de reguli noi și nu permite abuzurile, veți putea fi banat foarte ușor dacă distribuiți în mai multe grupuri sau profiluri.

Dacă vă doriți foarte mult sa ai trafic și dispuneți de o suma de bani, puteți face campanii plătite la Adwords sau Facebook Ads. Aceasta este cea mai rapidă metodă de a obține trafic. Sursă foto

Lasă un răspuns