Interviu de 10 cu bloggerița Violeta Balaban

2

Astăzi avem interviu cu bloggerița Violeta Balaban, care ne spune cum a apărut blogul ei, Lucruri interesante. Violeta este mamă și blogger, pasionată de noile tendințe de modă. Pe Violeta o puteți descoperi mai în detaliu prin intermediul următorului interviu:

Violeta Balaban

Spune-ne ceva despre tine.
Buna ziuă și ma bucur că mai ales pentru acest interviu. Mă numesc Violeta, locuiesc în județul Brăila și iubesc bloggingul. Prin intermediul acestuia am avut ocazia să cunosc și  persoane offline, de care la care am avut ce învăța. Sunt mama unui băiețel de 2 anișori și tot timpul îl dedic familiei, casei și blogului.

Când ai început să scrii? Cum a venit ideea?
Din câte țin minte, am fost coruptă de Paula( la o campanie cu Danone), tot timpul îmi spunea să particip la tot felul de concursuri pentru bloggeri. Nu prea înțelegeam eu prea multe, nu îmi dădeam seama ce trebuie sa fac, nu știam cum să pun link-uri într-un articol sau să încarc o imagine. Dar cu ajutorul mai multor fete, nu m-am dat bătută și am încercat să țin pasul cu ele. Numele blogului a fost ales astfel … căci nu aveam nici o idee, iar publicul începuse deja să mă urmărească și nu mai aveam posibilitatea să-i schimb denumirea.

La începutul anului 2012, am avut blogul pe platforma gratuită însă pe parcurs totul s-a schimbat și am prins contur. Înainte aveam un blog generalist și scriam despre orice, însă acum în mare parte e un blog beauty-fashion și chiar se merită.

Care este cea mai bună postare și de ce?
Cred că am mai multe postări bune și nu cred că e numai una. Însă din câte îmi dau seama din vizualizări, cele despre fashion sau produsele de beauty care mi se potrivesc. Mai sunt și postirile despre produsele primite spre testare și care nu sunt apărute încă pe piață.

Ce te motivează să continui cu blog-ul?
P
ublicul. În general sunt oprită pe stradă de persoane necunoscute și mă felicită pentru ceea ce fac. Sunt întrebată adesea în legătură cu site-urile străine, îmi spun părerea lor despre anumite produse și mă felicită pentru articolele de tip OOTD și cum le combin.

Cine te inspiră?
Uneori îmi găsesc inspirația și  fără să fac nimic, alteori atunci când citesc bloguri, cărți, reviste, etc.

Crezi că se poate trăi dintr-un blog?
Bineînțeles. Se poate trai și din blogging, dar mulți colegi nu știu să își aprecieze munca și să nu mai strice piața. În România dacă îi spui cuiva ca ești blogger și că practici o muncă online te ia în nume de râs și se mai gândește și la altceva. În UK, spre exemplu, munca lor este mult mai apreciată și mai bine plătită.

Cum reușești să îmbini munca de blogger cu viața personală?
Am început de vreo câteva luni să îmi fac un program. Spre exemplu, atunci când intru ni casa cu băiatul la somnul de amiază îmi scriu liniștită în voie un articol, seara după ce adoarme la fel. Nu sunt în urmă cu nimic și chiar am acceptat și alte provocări. Dacă îți dorești acest lucru și iți dai silința, se poate.

Ce sfaturi i-ai da unui blogger începător?
Să nu se vândă pe nimic și să aibă răbdare,  nu toate pică din cer. La început totul e mai greu, nu poți câștiga încă din prima zi sau să prinzi colaborări, trebuie să ai răbdare și să scrii constant. Eu, am lucrat mult și încă mai fac acest lucru.  Nu știu ce sfaturi i-aș mai putea da…

  Cum este o zi din viața Violetei?
O persoană simplă, sociabilă, zâmbitoare și care își dedică tot timpul casei. Uneori poate gândesc mult și cred că greșesc, dar știu când să tac, când să îmi cer scuze, când să zâmbesc, să plâng și să mă distrez.

O întrebare mai intimă. Cum reușești să fii mereu atât de frumoasă?
Offf…la această întrebare chiar nu știu ce să iți răspund. Pur și simplu așa sunt eu și nu investesc bani să merg la saloane de lux, să merg în diferite locuri pentru intervenții chirurgicale. Fiecare femeie/persoana are frumusețea sa.

Violeta Balaban

Violeta iți mulțumesc pentru timpul acordat.

Pe Violeta o mai puteți găsi pe:
Facebook: https://www.facebook.com/lucruri-interesante-216814878348378/
Instagram: https://www.instagram.com/vyo_b/
Twitter: https://twitter.com/MarianBalaban

 

 

 

2 COMENTARII

Lasă un răspuns