Interviu de 10 cu bloggeriţa Andreia Daniela Butnaru

3

Dacă nu este miercuri, este ziua interviurilor cu bloggeri, despre care știți deja că este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult să public pe blog. Am ocazia de a o intervieva pe Andreia Daniela Butnaru, blogger la Deyutza, care ne împărtășește cum a devenit beauty blogger. Pe Andreia o o puteți descoperi mai în detaliu prin intermediul următorului interviu:

Spune-ne ceva despre tine.

Bună! În primul rând mulțumesc  pentru invitația la acest interviu.

Acum să spun câte ceva despre mine. .. Numele meu este Andreia, de aici și numele blogului Deyutza. Am 31 de ani si sunt mama unui băiețel de 7 ani, de mai bine de 2 ani lucrez ca ai asistenta medicală și îmi place ceea ce fac. De aproape 6 ani m-am apucat de blogging și de atunci a devenit cam ca un drog. E al doilea copil al meu.

Când ai început să scrii? Cum a venit ideea?

Cum am spus și mai sus în luna septembrie împlinesc  6 ani. Demult mă tot bătea gândul să îmi fac un blog, și totul era alimentat de bloggerii mari de pe atunci. Aveam un bloguleț mic pe care îmi mai scriam gândurile dar pe 5 septembrie mi-am deschis unul de pe blogspot. Din dorința de a cunoaște oameni, de a împărtăși cunostințele mele de beauty și pentru a ma ”mândri” cu modelele de unghii făcute s-a născut Deyutza.ro

Care este cea mai bună postare și de ce?

Sincer nu știu care e cea mai bună. După părerea mea toate sunt, pentru că toate sunt scrise de pasiune, dăruire și implicare. Potrivit Google Analytics cea mai bună postare de pe blogul meu este review-ul tratamentului  Eveline8 în 1. Acesta are view-urile zilnice dar nu e singurul articol care place publicului.

Ce te motivează să continui cu blog-ul?

Nu ma vad renunțând  prea curând la blog și sincer nu știu ce m-ar putea determina să renunț la el. Blogul este al doilea copil al meu, investesc bani, timp și pasiune în el. Fac totul cu suflet iar publicul mă influențează mult sa dau ce am mai bun. Fiecare cititoare, fiecare like și fiecare comentariu înseamnă mult pentru mine și mă motivează să merg mai departe cu ceva și mai bun.

Cine te inspiră?

Inspirație găsesc mai peste tot, am atât de multe idei și aș scrie atâtea, dar de cele mai multe ori nu am timpul necesar pentru a scrie tot ce vreau. Dar bineînțeles că sunt și momente de ”blank” si atunci îmi găsesc inspirație la bloggerii mai mari sau în reviste.

Crezi că se poate trăi dintr-un blog?

Din blog nu știu sigur dacă chiar se poate trai. Din You Tube știu sigur că da, acolo se câștigă mult mai bine. Eu oricum nu am ajuns la stadiul în care sa pot spune că trăiesc din blogging. Am doar câteva  venituri suplimentare din când în când.

Cum reușești să îmbini munca de blogger cu viața personală?

Pot spune că e mai complicat,dar fac tot posibilul să le combin pe toate. Serviciu, casă, familie și târziu în noapte blog. Cam asa decurg lucrurile la mine. .. De aceea am ajuns să dorm doar câteva ore pe noapte și uneori oboseala mă ajunge dar …. nu e chiar atât de grav… o fac cu plăcere. Când ieșim în oraș mai tot timpul iau și aparatul foto cu mine, soțul îmi face câteva poze și uite așa mai fac un articol OOTD. Cam așa îmbin eu viața personală cu cea de blogger.

Ce sfaturi i-ai da unui blogger începător?

Viața de blogger se destul de grea dar și plăcută. E greu mai ales la început până răzbești puțin. Atunci când m-am apucat eu, nu erau atâția bloggeri, dar pe zi ce trece descopăr alții noi. Un sfat ar fi să nu se vândă ieftin și să nu accepte sume mici pentru orice serviciu li s-ar cere. E greu la început, prin asta am trecut cu toți, dar pană la urma e munca și timpul lor liber. Să nu se arunce cu capul înainte și să își cumpere domeniu, să aștepte puțin înainte de a vedea dacă chiar îi place. Un alt aspect să se gândească bine care este nișa pe care ar vrea sa meargă.

Cum este o zi din viața Andreei?

Destul de aglomerat și după cum am spus și mai sus, serviciu, casă, familie și undeva târziu în noapte blogul. De obicei duminica, dacă nu avem ceva planificat în familie, atunci petrec ceva mai mult timp pe blog și eventual mai scriu un articol două în avans. Sau  de obicei  o duminică pe lună mi-o dedic pentru a-mi pregăti manichiurile din challange-urile din luna respectivă.

O întrebare mai intimă. Cum reușești să fii mereu atât de frumoasă?

Mulțumesc! Eu sincer nu mă consider frumoasă, poate doar draguță și îngrijită. Mereu am grija de ce produse folosesc. Săptămânal aplic o mască de față, mă demachiez în fiecare seară și nu prea ies din casă nearanjată.

Mulțumesc Andreia pentru timpul acordat

Pe Andreia o mai puteți găsi pe:

 

Instagram B-Andreia Daniela

Facebook  Deyutza’s Blog

3 COMENTARII

  1. O stiu pe Andreia de ceva timp si ma bucur ca a evoluat si nu s-a lasat. Si ea a pornit de le Blogspot, la fel ca mine, a trecut pe domeniu, a incercat stiluri diferite, dar uite ca si-a gasit drumul.

Lasă un răspuns