Eu și calul putere

1

Când cumpăram o mașină, simțim o senzație plăcută, o considerăm aproape o investiție, ca o casă. Putin câte puțin mirosul de nou dispare și vehiculul devine un alt membru al familiei.

Durata unei mașini depinde în principal de trei factori: kilometrajul, grija componentelor sale și epuizarea vehiculului în sine. De aceea nu este surprinzător faptul că mulți oameni doresc să extindă cât mai mult viața mașinii lor și să amortizeze suma maximă cheltuită pe ea.

Se spune că numai bărbații iubesc mașinile, dar nu este așa. Sunt femeie, dar îmi plac mașinile, marca mea preferată este BMW. Îmi doream foarte mult să am unul nou, însă sunt prea scumpe pentru buzunarul meu. Așa că am cumpărat un BMW Seria 3 Sedan, la mana a doua. Persoana care m-a însoțit să o cumpăr mi-a spus că unii „profesioniști” sunt de moralitate îndoielnică care au făcut mult rău cumpărătorilor vânzându-le mașini foarte uzate și trebuie sa am în vedere acest lucru.

Mi-am cumpărat mașina pe care o doream, dar nu m-am putut bucura prea mult de ea, s-a stricat foarte repede. Mecanicul mi-a spus că la o mașină cumpărata la mâna a doua, trebuie să fiu conștientă că trebuie să verific periodic diferitele elemente ale vehiculului, cum ar fi amortizoarele, filtrele, frânele, piesele, etc. Fiecare dintre ele are o uzură și o viață diferită și să fac același lucru cu diferitele lichide și lubrifianți, deoarece acestea ajută la menținerea pieselor în stare bună de funcționare.

Sfaturile mecanicului mi s-au părut foarte utile, însa nu și piesele. Numele producătorului părea unul îndoielnic așa că i-am cerut mecanicului sa îmi spună ce anume sa cumpăr. Mecanicul mi-a făcut o listă cu ce piese auto BMW, plăcute frâna și neapărat ulei original BMW.

L-am întrebat de ce uleiul trebuie să fie și el tot BMW. Mi-a spus că uleiul de mașină este unul din elementele esențiale pentru buna funcționare al motorului acesteia. Deoarece motorul este BMW, de asemenea, uleiul trebuie să fie tot la fel. Dacă voi folosi altfel de ulei motorul se poate strica și mai mult decât este acum.

De asemenea l-am întrebat de unde să iau cele necesare, dacă de la un magazin, un site anume sau reprezentanță. Răspunsul lui a fost să cumpăr de unde vreau eu cu, condiția să fie originale.

Mi-am petrecut câteva ore bune pe internet, să caut un site cu piese și accesorii originale BMW. Începusem să mă las păgubașă, când am dat peste eXclusiv OEM, un site cu piese originale BMW, exact ceea ce căutam. Am făcut comanda rapid de ulei și piese de BMW de la eXclusiv OEM, deoarece îmi doream foarte mult să mă bucur de mașinuța mea.

Comanda a sosit rapid prin serviciul de curierat și m-am dus repede la mecanic pentru a-mi repara BMW-ul. Mecanicul m-a întrebat de unde am cumpărat, deoarece de regulă, o comandă durează câteva zile. I-am explicat de site-ul minune și mi-a spus că promptitudinea cu care mi-au trimis-o îl face să își schimbe furnizorii.

Această mașină pentru mine nu este doar mijlocul de transport care îmi permite să călătoresc cu familia s-au cu prietenii. Pentru mine este mai mult, deoarece îmi dă un un sentiment de libertate, nu mai depind de nimeni pentru a mă deplasa. Îmi pare rău ca nu mi-am permis să mi-o cumpăr mai demult

Sigur vă întrebați dacă mai fac vizite mecanicului. Să știți că fac, însă doar pentru a schimba uleiul și filtrele. De fiecare dată când mă duc la el îmi mulțumește. La un moment dat l-am întrebat de ce trebuie să îmi mulțumească. El mi-a spus că de când m-a cunoscut îi merge bine. Mi-a spus că datorită faptului că am comandat piesele de la eXclusiv OEM, i-am făcut cunoscut un site cu prețuri foarte bune și foarte promt în livrare. Acestui lucru la ajutat să aibă o clientela mult mai mare decât înainte.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018

Lasă un răspuns