Viața într-un gravator

0
Un gravator cu laser vă va permite să gravați materiale diverse. Unul dintre avantajele acestui tip de gravare este posibilitatea de a lucra pe mai multe tipuri de materiale, indiferent de duritatea lor, de la oțeluri, ceramică la metal dur etc.

Cu ceva timp în urmă a fost nunta fratelui meu. Cu această ocazie, am dorit să le ofer ceva deosebit pe care să îl/ le folosească în timpul nunții, dar totuși să fie o amintire.

O prietenă care folosește clasicul gravator de lemn și de piele mi-a sugerat să cumpăr un gravator cu laser și să practic pe sticlă până ce voi reuși să gravez corect și astfel le voi face un cadou de neuitat mirilor. Nu mi-a spus ce anume, doar să îmi imaginez eu ce.

Am luat toate site-urile cu Gravator laser, din străinătate, deoarece în țara noastră nu se găsește un asemenea gravator.

Eu m-am ambiționat să caut pe site-urile din România și am găsit Gravator laser Bodor, dacă îl doriți și voi este de la firma Colop.

Am urmat sfaturile prietenei mele și am ales un gravator pentru sticlă. Am învățat să marchez pe pahare să văd dacă mă pricep. În timp ce testam, mi-am dat seama ce a dorit prietena mea să-mi transmită cu acel mesaj. De fapt ea mi-a sugerat să gravez cupele de șampanie ale mirilor, și da va fi cel mai ingenios cadou. Am tot exersat și exersat până ce mi-a reușit într-un final.

A venit ziua cea mare și ce credeți? Le-am înlocuit celor doi miri cupele clasice cu cele gravate de mine. Ei, bineînțeles că le-a plăcut, au rămas uimiți. Sigur așteptați să vă arăt pozele, dar cei doi surprinși nu mă lasă să vi le arăt. De ce? Ei doresc că acest cadou special să rămână unicat, să nu cumva să ma copieze și alții.

Prietena mea mi-a spus că și-a luat și ea pentru a grava obiecte din lemn și piele. Ea mi-a sugerat să încerc să îmi fac o mică afacere. În gluma, îmi spunea că voi ajunge să îi fur clienții. Cu siguranță nu voi face asta, deoarece, nu doar că îmi este prietenă, dar ea e făcută pentru a grava.

Acum sincer, ma gândesc serios la asta. Dintr-o joacă s-a transformat într-o pasiune și îmi place să gravez. Pe viitor voi încerca să gravez și altceva.

Am uitat să vă spun că pe Colop veți mai putea găsi și ștampile, tușuri și multe accesorii care să vă vină în ajutor.

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018

Lasă un răspuns