Prefer să mă îmbrac bine cu bani puțini

0

În perioada de criză economică, cum este în cazul meu în acest moment, este dificil să aloc bani pentru a cumpăra haine. Există și alte priorități care sunt în mod evident mai importante, cum ar fi plata ipotecii sau cumpărarea de alimente. Cu toate acestea, îmi doresc să mă îmbrac bine și să arăt elegant.

Deși este evident că banii ajută să cumpărăm articole de îmbrăcăminte de marcă și de calitate, acest lucru nu înseamnă că, pentru că nu avem bani, trebuie să ne îmbrăcam prost. Acum, că Black Friday se apropie rapid și există multe oportunități economice e și păcat sa ratăm ocazia de a fi chic cu bani putini.

De exemplu, eu din puținele mele  economii, pot cumpăra o pereche de jeansi, dar și bluze damă, pline de culoare. Consider că culorile luminoase te fac sa te simți mai însuflețit. Sunt o femeie căruia îi place să se îmbrace elegant, așa că mi-am cumpărat, de asemenea, o rochie neagră, elegantă pe să port mai mult timp.

Potrivit calculelor mele îmi vor ajunge banii să îmi cumpăr și o o geantă, eu personal sunt genul acela care îi place sa poarte genți damă mai mari, dar care să arate mai chic.

Eu mi-m făcut deja lista de dorințe pentru acest Black Friday în materie haine. Sunt unul dintre cei care fac calculele cu multă atenție, pentru ca nu îmi permit sa cheltui prea mult.

Ne gândim că este acest eveniment se apropie rapid ne face să ne simțim mai îngrijorați în momentul achiziționării. Acesta este motivul pentru care nu trebuie să pierdem din vedere factorul de timp care ne face să-l simțim ca fiind ceva presant . Eu una prefer să fiu cat mai calmă și să nu mă las acaparată adrenalina cumpărăturilor. Aceasta ocazie ne oferă ocazia să ne îmbrăcam bine. Ce moment mai fericit decât acesta pentru o femeie?

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2018.

Lasă un răspuns