Dubai. Călătoria mea de vis

1

Revelionul petrecut la Dubai este o experiență de neuitat din cauza aerului festiv care este inspirat și a artificiilor magnifice care izbucnesc de la Burj Khalifa.

În acest an vreau să închin un pahar de șampanie într-unul din cele mai exotice orașe din lume, Dubai. Impreuna cu iubitul meu am ales Revelion Christian Tour  gama lor de oferte speciale Revelion.

Știați că acest oraș din Emiratele Arabe Unite a fost clasificat ca fiind cel mai scump oraș pentru a sărbători sosirea Anului Nou pentru al doilea an la rând? Sincer eu nu știam!

De ce am ales tocmai în Dubai? Simplu! Sa petrec Revelion în Dubai este o experiență de neuitat, aerul respirat festiv de dorința de a face lucruri în stilul care caracterizează orașul, și, de asemenea, pentru că este neobișnuit pentru a sărbători Anul Nou după ce voi petrece toată ziua pe plaja, admirând uimitoare artificii care fac strălucească Burj Khalifa, cel mai înalt zgârie-nori din lume și împrejurimile sale.

Despre Burj Khalifa știu ca este o clădire impresionantă nu are nevoie de prezentare, deoarece este cea mai înaltă din lume cu o înălțime de 828 de metri. De fapt, ei spun că puteți vedea de la 100 kilometri distanță. Acolo există cel mai înalt observator din lume, situat la 555 de metri. Este deschisă în fiecare zi de la 8: 30h până la 1h. Vederile sunt deosebit de șocante, deoarece Burj Khalifa este singura clădire atât de înaltă într-un oraș înconjurat de deșert, spre deosebire de statul Empire, care este înconjurat de clădiri aproape la fel de înalte.

Dacă suntem în Burj Khalifa, nu putem să pierdem fântânile dansatoare situate la poalele Burj Khalifa ce fac un spectacol cu apă, lumini și muzică între orele 18:00 și 22:00. Jeturile de apă ating 275 de metri în urma ritmului muzicii contemporane arabe. Este o vizită impresionantă pe care o puteți vedea în Dubai, vă va lăsa cu gura căscată.

Acum, ceea ce trebuie să fac este să caut locurile pe care le voi vizita Am găsit în broșura de la Revelion Christian Tour ca după marea noapte vom vizita Abu Dhabi, unde se afla una dintre cele mai frumoase moschee din lume. Excursia include de asemenea o cină de grătar în deșert.

De asemenea, vreau să vizitez parcul acvatic numit Aquaventure, cu o piramidă imensă în centru. Am văzut acest parc acvatic la TV. Este cel mai mare parc acvatic din Orientul Mijlociu. Piscina mare este înconjurată de șezlonguri și palmieri.

De asemenea, vreau să vizitez vechiul Dubai, unde voi vedea cartierul Deira și Bur Dubai. Nu pot pleca de acolo fără să văd Muzeul din Dubai. Am aflat că aproape toate hotelurile, restaurantele și barurile ofer o noapte foarte specială pentru a întâmpina noul an, cu un meniu grozav care include mâncare și bar gratuit de băuturi la domiciliu între orele 20:00 și 00:00.

Nu-mi vine să cred, voi avea 3 zile de vis! Aș dori să vizitez mai multe locuri, să fac mai multe lucruri , dar bani nu foarte multi fac buzunarului. Acum aștept ziua cea mare! Revelion în Dubai este visul meu de mult timp.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2018

Lasă un răspuns