Interviu de 10 cu bloggerița RB

0

Asa cum v-am promis, continuăm astăzi seria interviurilor cu bloggeri. Astăzi veți afla mai multe despre bloggerița RB, autoarea blogului Random prin viață,  un blog cu mult gust, dar și cu numeroase informații utile.

Spune-ne ceva despre tine

Numele meu nu este relevant. Am 30 de ani. Din liceu am ieșit mecanic, din facultate – psiholog, iar acum lucrez în marketing. Cred că sunt dovada vie a faptului că dacă ți-ai ales un drum și simți că nu te mai reprezintă, poți să îl schimbi oricând.

Pe blog, adopt de cele mai multe ori un limbaj ironic, deoarece cred ca punctează mai bine ceea ce vreau să transmit. În viața reală, am fost deseori catalogată ca fiind timidă. Nu sunt. Dar este adevărat că uneori îmi place sa observ oamenii și abia mai apoi să interacționez cu ei.

Când ai început să scrii?

Am inceput să scriu la puțin timp după ce am învățat să scriu. Scriam povești scurte pe un caiet cu coperte albastre. Apoi am scris poezii, nuvele, articole și chiar romane. Nu am publicat niciodată la o editura și nici nu cred ca o voi face. Primul blog l-am făcut acum 9 sau 10 ani.

Cum a venit idea?

Ideea blogului Random prin viață a pornit de la faptul că pentru job scriam foarte mult cu scopul de a vinde și îmi doream sa scriu texte care să nu încerce să vândă nimic. Când a trebuit sa aleg o direcție, am oscilat foarte mult intre beauty și dezvoltare personală, dar îmi doream să scriu și despre filme, cărți și diverse alte subiecte. Asa că am decis să nu îmi asum o direcție sau un domeniu, ci să scriu pur și simplu ce îmi trece prin cap. Numele blogului mi-a fost sugerat de o prietena și am știut din prima clipă ca se potrivește perfect.

Care este cea mai buna postare și de ce?

Cea mai vizualizata postare din 2018 a fost Fraților, nu mai întrebați oamenii când vor face copii! Cea mai bună, nu știu să iți spun, nu pot fi obiectivă.

Ce te motivează sa continui cu blog-ul?

Îmi place sa scriu. Asta e motivația principială. O altă motivație este ca oamenii încep sa ma citească.

Cine te inspira?

Mă inspira oamenii ambițioși, care nu se dau bătuți ușor, și cei care ajunși acolo unde și-au propus, nu uită să fie oameni, să fie calzi, empatici și prietenoși. Sunt tot mai putini astfel de oameni, din păcate.

Crezi ca se poate trăi dintr-un blog?

Da, cred ca se poate, dar este nevoie de foarte multa munca și de o investiție financiară. Ca în orice alt business, de fapt.

Cum reușești să îmbini munca de blogger cu viața personală?

În momentul asta am două joburi și blogul, iar viața personală…nu prea.

Care este cea mai mare satisfacție pe care ți-a adus-o blogul?

Participarea la Gala Superblog din Brașov a fost cea mai mare satisfacție de până acum.

Ce sfaturi i-ai da unui blogger începător?

Oricât de mult ai scrie, caută să citești mai mult decât scrii. Citește articole și reportaje, citește sfaturi practice și articole-tutoriale despre SEO, citește romane și nuvele. Citește ce iți place și ce crezi ca te poate ajuta să te dezvolți, dar întotdeauna citește mai mult decât scrii.

Pe RB o mai puteți găsi pe:
Facebook: Random prin viață
Instagram: Random prin viață

Lasă un răspuns