Un an de Magia Cuvintelor

2

Acum 3 zile a fost prima aniversare a creării blogului meu!
Cum trece timpul! Îmi amintesc că într-o dimineață din iarna lui 2018 am primit toate datele despre copilul meu. Așa a fost și așa va fi copilul meu adorat, pe care îl cresc în fiecare zi. Numele Magia Cuvintelor îi este predestinat, deoarece a venit exact când eram în căutarea „eu-lui” personal.

În ultimul an s-au întâmplat multe lucruri, mi-am părăsit zona de confort și sunt încântată de ceea ce fac și am căutat acea provocare din care să dau cel mai bun din mine ca persoană și blogger.

În fiecare după-amiază, acest blog îmi preia timpul pentru câteva ore și devine magic într-o fereastră mare plină de cuvinte, pe care încerc să le combin armonios.

Am început în primul rând sa îmi scriu gândurile, transformarea vieții mele în ultimii ani. Acest lcru se petrecea în articole diferite, totul ca un puzzle.

Apoi a descoperit că îmi place să intervievez pe alții. Vinovatul este un prieten al meu, Cosmin Petre, un blogger de asemenea. Așa că am descoperit că, prin interviuri, cunosc alți bloggeri și creatori hand-made. Așa cum am mai spus într-un alt articol, sunt, de asemenea, pasionată de hand-made. Și prin intermediul acestor interviuri am avut ocazia să cunosc omul care se află pe spatele unui blog sau al unei arte.

În primul an al blogului meu marea provocare a fost participarea la SuperBlog. Am scris despre lucruri de care nu credeam că voi scrie vreodată. Cu toate că nu am câștigat premii, am fost unul dintre finaliști și pentru mine a fost un pas important.

Un blog te înconjoară, iți absoarbe timpul și iți stoarce creierii deoarece, de îndată ce ai terminat de scris un articol, începi să lucrezi la următoarele și te obosește, dar nu renunți, este ca un drog.

Vă mulțumesc că îmi vizitați blogul!

 

 

2 COMENTARII

Lasă un răspuns