Modificări mici, cu efecte deosebite pentru casa ta

0

Eu locuiesc într-un apartament cu părinții mei. Dorința mea este să schimb mobila puțin câte puțin. Vreau ca, casa în care locuiesc să renască precum pasărea phoenix. În primul rând voi cumpăra mobila pentru bucătărie, deoarece momentan nu am bani pentru a mobila toată casa.

Mobilierul pentru bucătărie l-am cumpărat și deja a fost montat. Am o mare problemă, m-am blocat , sunt în pană de idei. Ce fel de masă și ce fel de scaune voi cumpăra? Sunt mai modernă, părinții mei sunt mai conservatori și mă lupt cu ideile lor invechite.

Tatăl meu a spus întotdeauna că mobilierul trebuie să fie păstrat o viață întreagă, nu trebuie să fie schimbat vreodată. Mama, însă este de partea mea, așa că tata este în luptă cu noi.

I-am spus tatălui că, casa în care locuim este ca și cartea de vizită, pentru vizitatori. Nu este important să fie doar curată, dar și mobilierul este o bază importantă a unei case.

Nu am reușit găsim în niciun magazin din oraș set de masă cu scaune care să se integreze perfect cu noul mobilier, așa că am început să căutăm on-line. Când am crezut că nu vom găsi ceea ce căutăm, miracolul s-a întâmplat. Am dat comanda și în câteva zile a ajuns acasă.

Avem o bucătărie mare și aproape în fiecare weekend vine să ne viziteze, fratele meu cu soția și nepoțica. Tatăl meu este un expert în friptura, unii vecini câteodată îl roagă să le facă și lor friptura. Fratele meu este un gurmand și nu ratează nicio ocazie sa vină la noi știind că tata face grătar. Deci, acest set de masă cu șase scaune este ideal pentru familia noastră. Nepoata mea ne-a întrebat unde avem o masa atât de frumoasa cu aceste scaune identice. Înainte aveam scaune foarte diferite.

După câteva zile, tatăl meu a spus foarte serios că este necesar să cumpărăm, de asemenea, masă de living. Eu și mama mea am început să râdem, nu am putut să credem că tata dorește să reînnoiască și living-ul.

Caut rapid pe același site, doream să împlinesc dorința tatălui meu cât mai repede. Dorință îndeplinită, am găsit o masă pliabilă cu 12 scaune, foarte elegantă și practică. L-am întrebat pe tata ce-ar fi dacă am mobila și living-ul, nu doar să cumpărăm masa și scaunele. Cu o voce serioasă răspunde sec „în anul următor”. Mama m-a întrebat ce la înțepat de s-a schimbat atât de mult.

Casa noastră s-a schimbat foarte mult și, de asemenea și cel mai conservator om de pe pământ. Așa că în acest an am câștigat o bătălie.

Acest articol a fost scris pentru Spring Superblog 2019

Lasă un răspuns