Telepatia: Când două sau mai multe persoane au o conexiune mentală

0
Simți o conexiune mentală inexplicabilă cu cineva? Simți că poți vorbi cu acea persoană fără să spui un singur cuvânt, sau să spuneti amândoi la fel? Când două persoane împărtășesc o conexiune telepatică profundă, pot comunica cu ajutorul gândului, chiar daca acele persoane sunt departe una de alta.

De ce am deschis această temă? Pentru că mi se întâmplă mie și unei alte persoane, să spunem animite lucruri la fel sau aproape la fel, chiar dacă suntem la sute de kilometri distanță una de cealaltă si acest lucru mă face să cred că ceea ce simțim are un nume, telepatia. Comunicarea noastră telepatică se produce atunci când vorbim la telefon sau scris în mediul on-line. La început nu era atât de important pentru noi, râdeam ori de câte ori gândeam la fel. Apoi, am început să ne întrebăm de ce ni se întâmplă acest lucru și astfel ne-am dat seama că este o legătură mentală între noi. Acest lucru m-a făcut să cred că o legătură telepatică între două persoane nu este altceva decât un miracol.
Când s-a produs acest efect, prima mea reacție a fost să spun: suntem conectați! Adevărul este că știința nu crede în astfel de situații. Am citit într-o carte că ceea ce ni se întâmplă poate fi intuiție telepatică. Această calitate este susținută de diferitele abilități intuitive pe care oamenii le au.

Se știe deja că creierul uman este o capodoperă capabilă să realizeze minuni. Una dintre minunile creierului uman este telepatia. Telepatia contestă conceptele de timp și spațiu și face contactul uman să fie posibil fără a fi nevoie fim față în față. Creierul nostru știe de multe ori cu cine este mai bine să ne conectăm.
Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizati şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

Lasă un răspuns