Apa micelară Sensibio în programul Ambasador al Bioderma România

0
Apa micelară Sensibio

Acum ceva timp m-am înscris în programul de Ambasadori al celor de la Bioderma. Nu prea știam eu ce să fac și am studiat intens, citind despre produsele lor și încercând să înțeleg filozofia brand-ului. Acum pot spune că sunt încântată de oportunitatea de a reprezenta Bioderma și de a împărtăși informații despre produsele lor cu alții.

De ce am ales să devin Ambasador al Bioderma România? Din mai multe motive. În primul rând, am fost impresionat de reputația lor în industria produselor de îngrijire a pielii. Bioderma este un brand cunoscut și apreciat de mulți oameni, iar produsele lor sunt recomandate și în farmacii. Acest lucru m-a determinat să am încredere în produsele lor și să vreau să le împărtășesc cu alții.

Cum am făcut? Regulile sunt foarte simple pentru a acumula puncte ca să poți accesa recompensele exclusive ca ambasador. Interacționezi cu postările Bioderma de pe Facebook (like, comment, share) și Instagram (comment). Fiecare acțiune pe rețelele sociale îți permite să îți crești nivelul de implicare și vei obține puncte de fiecare dată când treci la alt nivel (treci de la nivelul 1 la nivelul 2, etc.). După ce ai acumulat suficiente puncte, poți accesa recompensele disponibile. Acesta este link-ul de înscriere https://app.spitche.com/bioderma-romania?referral_code=2ic8G-MGM

Bioderma-Romania

Prima recompensă – Apa micelară Sensibio

Prima recompensă aleasa de mine, în programul de Ambasador al Bioderma, Apa Micelară Sensibio. Am ales acest produs deoarece este ideal pentru pielea sensibilă, demachiază și curăță în profunzime tenul. De asemenea, protejează pielea împotriva agresiunilor externe. Calmează pielea iritată și reduce roșeața pentru o senzație rapidă de revigorare. Sensibio H2O este delicată, fără parfum și fără alcool, ceea ce o face potrivită pentru toate tipurile de piele sensibilă.

De fiecare dată când o folosesc, îmi simt pielea curată și proaspătă, fără niciun disconfort sau iritație. Este ușor de utilizat, doar trebuie să aplic puțină apă micelară pe un disc demachiant și să curăț fața și ochii cu mișcări delicate. Nu necesită clătire, ceea ce mă ajută sa economisesc timp.

Am tenul sensibil și predispus la iritații, iar acest produs nu doar că m-a ajutat să îmi curăț tenul eficient, dar mi-a lăsat și o senzație de prospețime și calmare. Nu am avut nicio reacție adversă, iar pielea mea a rămas hidratată și echilibrată.

Orice upload al acestor fotografii este interzis fără citarea sursei. Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați și inserați vizibil link-ul articolului.

Lasă un răspuns