Despre mine

Cine sunt eu?

Numele meu este Luminița Tudosă, o visătoare născută prin ’82, care iubește să scrie aici, pe blog. Îmi place ca mai întâi să scriu pentru mine și apoi pentru tine, da, știu, sunt egoistă, dar este realitatea mea. Nu te-aș minți. Am nevoie și vreau să fiu sinceră cu tine.

Blogul meu nu este cel mai vizitat din blogosferă, dar este fidel valorilor și principiilor mele. Am început să scriu încă de acum câțiva ani, dar acest blog, e relativ nou. E ca și copilul meu, pe care vreau să-l cresc frumos.

Pasiunea pentru scris am descoperit-o întâmplător, în mediul virtual, aici am descoperit multi bloggeri care m-au fascinat de la primul lor articol postat. După câteva lupte interioare cu mine m-am hotărât să scriu și eu.

Blogul este generalist, conține mai multe categorii menite pentru a găsi informații importante din mai multe domenii. Din păcate oamenii vor doar gratuitate, dar din păcate nu se poate. Nu sunt genul de om care trăiește din blog, nu am ajuns la aceasta performanță, însă sunt deschisă la colaborări cu potențialii clienți. De reținut că nu voi scrie niciodată despre produse în care nu cred, nu vreau să înșel încrederea cititorilor.

Cel mai mult îmi place să scriu articolele de tip interviu, consider că astfel ai șansa să cunoști alți oameni, modul de lor de a gândi și felul cum văd lucrurile. Cei intervievați înțeleg că întrebările îi ajută să se apropie de oameni.

BINE AȚI VENIT ÎN LUMEA MEA!

Cine dorește să colaboreze cu mine mă puteți găsi la contact@magia-cuvintelor.ro sau prin formularul de contact.