Cauți un loc de muncă? Jooble îți vine în ajutor

2

Găsirea unui job este un proces lung și chiar dificil, deoarece nu există o rețetă minune pentru a găsi locul de muncă mult dorit. În căutarea jobului ideal uneori se întâmplă ca ceea ce găsești să nu te satisfacă atât de mult. Primul lucru pe care ar trebui să-l faci pentru a începe să cauți un loc de muncă este să ai un obiectiv și să te concentrezi asupra acestuia.

Un prieten își dorea foarte mult să-și schimbe locul de muncă, nu-i mai plăcea deloc jobul actual, în principal din cauza salariului său mic, care nu îi acoperea cheltuielile. Mi-a spus că schimbarea locului de muncă în timp ce lucrează are dezavantajele sale.

Mi-a stârnit curiozitatea și l-am rugat să-mi explice. El mi-a spus că partea negativă a schimbării unui loc de muncă în timp ce lucrezi nu este o sarcină ușoară, lipsa ofertelor de locuri de muncă este agravată de dificultatea de a participa la interviuri, astfel încât timpul de căutare se prelungește și devine un alt loc de muncă care trebuie sa fie compatibil cu jobul curent. M-a cam speriat ceea ce mi-a spus, recunosc.

Jooble este aliatul tău în găsirea jobului perfect

Văzându-l pe prietenul meu disperat, eram hotărâtă să ajut și nu mi-a fost greu să-i dau o mână de ajutor. În mediul online am văzut câteva referințe pozitive despre un portal de joburi. Este vorba despre Jooble, un site cu o experiență de mai mult de 13 ani, reprezentat în 71 de țări, elaborat cu scopul de a te ajuta să găsești un loc de muncă perfect într-un timp cât mai scurt.

Prietenul meu, deși era sceptic a aplicat pentru un alt job pe Jooble și a reușit în timp rapid să-și găsească jobul mult dorit și cu un salariu mai mare. Acest lucru s-a datorat acestui site menționat mai sus.

Ce este asa de special la Jooble?

Ce mi se pare interesant la Jooble este faptul că este și lider printre portalurile de angajare mondiale și că nu păstrează toată informația în propria bază de date, ci o colectează de pretutindeni și o face mult mai bine decât alții.

În plus față de alte site-uri, Jooble a creat o gamă variată de instrumente precum căutarea avansată și o multitudine de filtre. Scopul principal este plasarea forței de muncă care sa-i ajute pe care sunt în situația prietenului meu.

Așa că dacă ești în căutarea unui job, nu ezita să aplici pe Jooble, locurile de muncă sunt grupate după orașe, județ, domeniul în care vrei să lucrezi și primești referințe la cele mai relevante oferte aferente solicitării tale de pe circa 1500 site-uri cu oferte de muncă din România…Dacă ești angajator, clar nu-ți vei mai pierde timpul dând anunț în presă. Anunțul tău va fi văzut de sute de oameni ce caută un nou job, asa cum era prietenul meu.

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizati şi inseraţi vizibil link-ul articolului

2 COMENTARII

Lasă un răspuns