Femeie: iubește-te, respectă-te, nu aștepta ca alții să o facă pentru tine

5

Dragă femeie, nu uita niciodată cât de specială ești. Ești foarte specială, tratează-te ca atare, bucură-te de viață întotdeauna cu dragoste și respect față de ceilalți și pentru tine însăși, fii blândă, prudentă, amabilă și sensibilă, nu te lăsa niciodată umilită, manipulată sau șantajată.

Iubește-te, respectă-te,  nu uita că ești o minunată creație a lui Dumnezeu, te-a făcut, te-a format și cel mai important nu te lasă niciodată, este întotdeauna cu tine. Și tot El îți va da puterea să treci peste toate problemele.

Bărbații nu vor iubi niciodată o femeie care nu se iubește pe sine. Reține: ești o persoană foarte valoroasă și dacă nu vezi niciuna dintre aceste calități, nimeni nu o va face pentru tine.

Un lucru foarte important: învață-l pe copilul tău să se accepte și să se iubească pe sine însuși, pentru se mândri cu realizările sale, cu modul său de gândire, sentimentele și acțiunile lui. Nu uita să-l înveți ce este bine și ce este rău, pentru a nu face greșeli în viață.

D-ea lungul timpului au fost femei care au căzut într-o situație dureroasă de degradare a propriei persoane. Unele dintre ele din cauza bărbaților, care le-au supus umilințelor, în mare parte. Însă sunt si femei care din cauza unei alegeri greșite ajung să se rușineze.

Din copilărie, am auzit întotdeauna că este important să începi „din interior”, adică să începi să te respecți pe tine tine și corpul tău și apoi să îi înveți pe alții să se iubească și să îi iubească pe alții.

Femeie, tu te iubești?
Bărbate, ai aflat ce este o femeie și cum s-o iubești? Sursă foto

5 COMENTARII

  1. Adevarat si foarte frumos spus. O femeie trebuie intotdeauna sa se respecte si sa aiba incredere in ea si in frumusetea ei.

  2. Ai mare dreptate, dar din păcate în momentul în care am ales sa fac asta, toți m au considerat o egoista. Oare sunt egoista ca am început sa ma respect?

    • Nu esti egoista, pur si simplu te respecti ca femeie. E dreptul tau sa te bucuri de viata.

Lasă un răspuns