Bărbații și accesoriile: curea din piele de la Trendhim

0

Vă spuneam în articolul anterior despre brățara pe care am cumpărat-o cadou fratelui meu de ziua lui, de pe site-ul Trendhim. Am simțit că acest cadou era incomplet, așadar am cumpărat și o curea de piele foarte elegantă. Se știe deja că, costumul este cea mai de succes apariție oriunde te duci. În afară de cămașă, cravata, vestă și pantofi, un accesoriu foarte important este cureaua de la pantaloni. În general nu acordăm atâta importanță unei curele, dar este un accesoriu indispensabil. În garderopa unui bărbat care are grijă de imaginea lui alege doar ținute care să îl avantajeze, trebuie să se regăsească cel puțin 2-3 modele de curele.

Ce fel de curea dăruim?

În primul rând, trebuie să știm că ele sunt în două feluri; formală și casuală. Curelele formale trebuie să fie elegante și alese în funcție de culoarea costumului și a pantofilor. Atunci când alegem o curea trebuie să fim atenți la lațimea și lungimea ei. Lățimea acesteia trebuie să fie cuprinsă între 2,5 și 3,5 cm, să fie din piele iar nuanțele recomandate sunt negru, maro sau altă nuanță neutră.

Curelele casual sau sporty sunt ideale pentru bărbații care poartă blugi, aceastea au găurile și cataramele mai mari, vizibile.Ele sunt din materiale diferite, de culori diferite.

Indiferent de stilul adoptat, cureaua poate fi folosită în multe combinații pentru a evidenția îmbrăcămintea aleasă indiferent de stil: casual sau clasic (formal). Un bărbat care se respectă pe sine trebuie să știe cum să asorteze cureaua și cum să o poarte cu stil.

Pentru fratele meu am ales o curea din piele neagră texturată de la Trendhim, ideală pentru un costum pe care știu că îi place. De ce am ales o curea și nu altceva? Pentru că știu că cureaua este un accesoriu esențial. Cu toate că eu știu că are o mulțime de curele din piele în dressing, dar știu de asemenea că este un cadou practic pe care orice bărbat îi place să primească. După alegerea calității curelei, următorul pas a fost să aleg dimensiunea. Am ales mărimea potrivită, deoarece va fi un accesoriu pe care îl va purta des, o vreme foarte îndelungată, iar aspectul nu va lăsa de dorit.

Acum aștept să vină cât mai repede ziua lui de naștere pentru a-i înmâna cadoul, un set format din brățară și curea. Mi-am dorit ca darul meu să fie diferit decât în ​​anii trecuți și am reușit. Dacă îi v-a plăcea? Sunt sigură că da. Am avut un complice și în alegerea cadoului, nu vă pot spune cine.

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizati şi inseraţi vizibil link-ul articolului

Lasă un răspuns