Și bărbații sunt chic cu accesorii perfecte: brățări de la Trendhim

0

După o pauză din cauza competiției Superblog, astăzi vin cu un nou articol. Vreau să vă vorbesc despre eleganță. Da, despre eleganță, dar despre eleganța unui masculină. Un bărbat elegant depășește bunul gust atunci când se îmbracă într-un anume fel, sau modelul mașinii pe care o conduce și stilul său de viață. Mai demult se spunea că accesoriile și bijuteriile nu sunt destinate bărbaților, doar verighetele (dacă sunt căsătoriți) și un ceas clasic. Lucrurile s-au schimbat, între timp a apărut o nouă tendință, brățări pentru bărbați, fără îndoială, cea mai ușoară podoabă de utilizat (cu succes) pentru bărbații moderni.

Bijuteriile pot da eleganță oricât de simple ar fi, adăugând doar un inel, brățări din piele, cercei sau coliere din oțel concepute pentru a arăta stilul masculin. Este atât de simplu pentru ei. Nu le trebuie prea multe pentru a fi eleganți. Eu aș mai adăuga și bunul simț. Bijuteriile îi pot face eleganți, dar bunul simt e cartea de vizită, acest lucru le dă clasă.

Bărbatul elegant al anului 2020 poartă brățară Trendhim

Noi femeile obișnuim să purtăm bijuterii, nu ne vedem fără ele și de multe ori credem că bărbații nu poartă bijuterii suficiente. Nu toți bărbații, de exemplu, fratele meu adoră brățările. Este un om căruia îi stă bine accesorizat. M-am gândit să-i fac cadou o brățară din cauciuc lucioasă care purtată împreună cu ceasul lui preferat pe aceeași încheietura îi va da accea eleganță aparte. Îmi și imaginez că veți zice „brățară pe aceași mână cu ceasul?” Da, de ce nu? Brățara aleasă de mine îi va pune în evidență încheietura mâinii.  Singurul impediment ar fi că nu o pate purta la o ținută de ocazie sau business.

Eu sunt o persoană foarte tipicară și vreau să cumpăr un cadou mai special pentru fratele meu de ziua lui și mă gândeam la o brățară foarte elegantă. Știu că uneori alegerea cadourilor pentru bărbați ne costă mai multă muncă decât alegerea cadourilor pentru femei, dar nu m-am lăsat învinsă de provocare. Am tot căutat pe internet, am vorbit cu cunoscuții mei și într-unfinal am găsit site-ul Trendhim. Am fost foarte surprinsă că există și un magazin în România. Am profitat de această ocazie și am comandat ceea ce doream. Mi-a plăcut foarte mult rapiditatea cu care comanda a ajuns la mine.

Brățara este foarte drăguță și sper că fratelui meu îi va plăcea. Nu i-am oferit niciodată o brățară, doar parfumuri și alte lucruri. Mă gândesc să cumpăr și un alt cadou, tot de la Trendhim. Vreau ca surpriza să fie una uriașă. După cum puteți vedea, brățara este foarte bine sigilată.

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizati şi inseraţi vizibil link-ul articolului

Lasă un răspuns