Anyoli – Bijuterii inteligente… stocare de sentimente!

1
ANYOLI – BIJUTERII CU STOCARE INTELIGENTĂ
Sursa foto: Anyoli, Prelucrare: Canva

” – Din sfera mea venii cu greu
Ca să-ți urmez chemarea
Și te ador, iubitul meu,
Precum cerul și marea. „

Iubirea mea, știm amândoi că ești plecat mai tot timpul cu munca, iar mie îmi este foarte, foarte dor de tine. Vreau să te am și să mă ai mai aproape, în permanență. Știu cât mă iubești, știu că îți e greu. M-am gândit să îți dăruiesc un cadou elegant – pentru că știu că apreciezi tare mult eleganța – un cadou pe viață, viu, cu suflet. Am ales pentru amândoi bijuterii Anyoli cu stocare inteligentă și pietre semi-prețioase, încât timpul și distanța să se prăbușească în fața noastră și a acestei tehnologii unice, precum un munte în ocean… Vreau ca de fiecare dată când nu putem sărbători iubirea noastră, să fim, totuși, față în față într-un mod artistic.

Te va bucura enorm, pentru că este ceva ce ți-ai dorit, însetat, și, cu ardoare ai visat iar pasiunea noastră a făcut ca o nouă inimă să bată! Un talisman ce ne moștenește zâmbetul, ochii, glasul și ne aparține, iubire, doar nouă! Ne este pus deoparte, sufletul meu, și păstrat de Dumnezeu, precum un giuvaier cu care ne vom mândri în permanență, în lume, oriunde ne-am afla! Harul și chemarea noastră, legătura magică și limpede, cum este apa, pe care o avem cu divinitatea!

Anyoli
Sursa foto: Anyoli, Prelucrare: Canva

Simbolul iubirii

Cel mai potrivit pentru mine este lănțișorul lung de 50cm, cu pandantiv rotund, din aur galben de 14K și piatră de Onix negru, iar pentru tine butoni inteligenți, cu aceeași piatră, din aur galben de 18K. Onixul are proprietăți de vindecare și este o piatră a iluminării, cu istorie bogată, ca a noastră, un simbol al puterii și înțelepciunii, siguranței și încrederii, al iubirii dintre doi oameni! Iubitule, este perfectă pentru aniversarea căsătoriei! De un negru intens, misterios, piatra secretelor pe care doar noi le știm, va complimenta cu ușurință orice ținută, ca un sigiliu rafinat, sofisticat și îndrăzneț! Tu nu știi, dar când am fost împreună la mare, eu am înregistrat, pe plajă, un mesaj video pe care aș vrea să îl deschizi cu această ocazie.

Așa că, după ce am adăugat bijuteriile în coșul de cumpărături, am încărcat și acest mesaj special. Tot ce trebuie să faci după ce o primești, este să instalezi aplicația Anyoli și prin simpla atingere a bijuteriei cu senzorul telefonului, va apărea, pe ecran, mesajul meu. Le-am trimis un email prin care i-am anunțat că voi comanda curând și bijuteria pentru mine, încât să ai timp să te gândești la ceea ce ai vrea să îmi transmiți. Poți încărca un text, o poză, un video, un link sau un document. Sunt convinsă că mă vei surprinde, cum o faci mereu, deoarece ești singurul care cunoaște exact ceea ce îmi place! Butonii au ajuns la mine în mai puțin de o săptămână și au garanție 2 ani.

butoni inteligenți
Sursa foto: Anyoli, Prelucrare: Canva

Bijuteriile Anyoli – emoție în stare pură

Toate bijuteriile sunt realizate manual, ceea ce înseamnă că fiecare prototip este incomparabil prin culoare și textură. Emoția este deosebită și colosală iar acest dar extravagant te va impresiona de fiecare dată precum o scrisorică, infinită, cu iubire împletită, ce o poți deschide chiar și atunci când ești offline. Mesajele din interiorul bijuteriilor le putem înlocui în orice moment, de câte ori dorim! Vom fi notificați când se schimbă și prima dată când sunt citite, deci, vom avea WiFi-ul și NFC-ul pornite. Pe cât de simplu, pe atât de profund!


Dragul meu, ți-am oferit o parte din sufletul MEU, încă din prima clipă în care ne-am cunoscut! Acum, îți ofer o altă bucățică! Sper să îți placă surpriza mea, căci este o surpriză specială, pentru un om special! Și dacă ești fericit, ceea ce știu că vei fi, curând, poate vei primi o altă bijuterie, și o altă bijuterie, ce ne vor umple sufletele cu bucurie și lumină! Le putem asorta cu un set de cercei și inele sau brățări ajustabile. Tu ești al meu iar eu sunt a ta! Dragostea mea, esența vieții mele…
Te iubesc!

Acum și pentru totdeauna, a ta, Maria.

Anyoli
Sursa foto: Anyoli, Prelucrare: Canva

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns