Mobilier Savini Due – Sanctuarul meu din baie!

2
Savini Due
Sursa foto: Savini Due, Prelucrare: Canva

Haideți să vorbim despre casă? N-ați vrea? Poate că nu reprezintă totul, dar cred că sunt în asentimentul tuturor atunci când spun că reprezintă o bună parte din noi. Casa este precum o extensie a noastră! O echipă. Arată ca noi, gata în orice moment să fie de ajutor. Are un limbaj. Non-verbal. Vorbește, dar altfel! Însă nu e doar atât!

Pentru mine, este palatul meu în care a înflorit familia mea și au crescut copiii mei. Fiecare colț are o amintire specifică și o poveste. Un vis minunat, un sentiment. Locul în care mi-am îmbrățișat de atâtea ori soțul, unde am auzit primele cuvinte ale băieților, un loc de neuitat! La noi în casă totul corespunde și îmbină utilul cu plăcutul.

Ne petrecem foarte mult timp împreună, aici, iar atmosfera trebuie să ne inspire într-un mod modern, comod, luxos și spațios. Deschis. Fiecare cameră și încăpere are rolul ei, pe toate le folosesc cu mare plăcere, dar al doilea loc preferat pe care îl am este, bineînțeles, baia. Nu este doar un loc pentru îngrijire, ci și pentru relaxare, informare, creare.

Savini Due
Sursa foto: Savini Due: Prelucrare: Canva

Baia mea – un colț de rai

Baia mea are întrebuințări diferite – uneori un hamac al meu, liniștitor, alteori o bibliotecă indispensabilă, preoteasa mea îndurătoare, și de cele mai multe ori sanctuarul meu, altarul în care am ritualuri pure, cel mai sfânt loc din templu. De aceea vă voi spune cum am optimizat-o și renovat-o, astfel încât să mă răsfețe așa cum merit. Să-mi ofere înapoi din iubirea pe care eu o ofer în fiecare clipă din viața mea!

Fly – Colecția Savini Due care mă reprezintă

La fel ca și restul casei, baia mea este un loc cald, luminos, cuprinzător și generos, cu mobilier modern, rafinat. Este unul dintre cele mai stilate și unice locuri din lăcașul meu. Utilată cu lavoar ceramic, geometric, dublu, ce oferă dinamism și echilibru, de un alb lucios precum zăpada proaspăt așternută, dulăpioare spațioase cu balamale cu închidere amortizată și sertare cu mânere metalice, cromate, oglindă largă, rafinată, cu iluminare LED și mobilier Savini Due din colecția ” Fly „, potrivindu-se, de minune, cu un impunător jacuzzi SPA dublu cu hidromasaj, în care îmi vin toate ideile; șampanie, muzică cu cele mai fine acorduri, și … aromaterapie!

De ce? Pentru că această încăpere spune multe despre om. Iar eu sunt un om util și plăcut, de aceea am decorat baia mea cu Savini Due . Îmi reflectă personalitatea. Mobilierul suspendat este perfect pentru a economisi spațiu. Rezistența, stilul și confortul sunt create de cele mai moderne tehnologii iar materialele lemnoase folosite sunt 100% eco-friendly, fiind certificate FSC®, garantând proveniența lor din păduri administrate cu bun-simț de răspundere. Deși sunt eco, o dată cu trecerea timpului, farmecul și calitatea acestor produse versatile, de ultimă generație, rămân neschimbate.

Colecția Fly
Sursa foto: Savini Due: Prelucrare: Canva
Click pe foto pentru detalii

De ce am ales Savini Due?

Este cel mai important producător de mobilier de baie din România, a contribuit într-un mod ideal nevoilor mele prin stilul lor și gradul înalt de practicitate din această colecție de top. Una dintre cele mai vândute, de altfel! Dar am purtat adevărate bătălii în câmp deschis, cu soțul meu, pentru mobilierul acesta! Nu vă puteți imagina! Pentru că el voia clasicul ” Legno Massello” https://savinidue.ro/legno-massello/, iar eu modernul ” Fly „.

Pentru mai multe detalii puteți găsi pe site-ul lor oficial https://savinidue.ro/mobilier-de-baie/ sau pe pagina de Facebook. Puteți verifica cataloagele colecțiilor pentru a înțelege, cu exactitate, despre ce vorbesc. Sunt absolut fantastici! I-am spus, dragă, sauna pe care o avem noi arată, evident, mai bine cu această colecție. Nu l-a convins… apoi inspir adânc și îi zic că nu mai primește cina o săptămână – pentru că e tare gurmand, știu unde să-l atac, este masa lui preferată din zi! ” Bine, șefa, facem cum vrei tu! Când aud șefa, mă topesc toată. Așa se asigură, el, ireversibil, că primește și cină, și desert…!

Am baia minunată pe care mi-am dorit-o, în casa frumoasă pe care mi-am imaginat-o, cu soțul iubit pe care l-am visat și copiii superbi pe care i-am așteptat. Lumea e a mea, doar a mea! Raiul meu, perfect!

Savini Due
Sursa foto: Savini Due: Prelucrare: Canva

De aceea v-am spus povestea căminului meu și ați aflat despre cei de la Savini Due, pe care îi admir și apreciez infinit, pentru că i-au arătat, printre mulți alții, scumpului și iubitului meu soț, cine conduce armata și cine decorează castelul. Da, eu. Eu sunt în fruntea citadelei!! Doar nu credeați că pofticiosul ăsta! Iar tratatele de pace sunt semnate doar atunci când sunt fericită și primesc ceea ce îmi doresc! … Clar? Așa că, mă adresez femeilor acum și, dacă aveți soți așa, sper că ceea ce ați citit să vă ajute și să vă facă să înțelegeți, mai bine, cum să-i educați! Renovați-vă baia și îmi veți mulțumi mai târziu! Vă garantez!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021

2 COMENTARII

Lasă un răspuns