Bref Spa Moments – momentul de relaxare din baia mea

0
Bref Spa Moments

Am testat noul Bref Spa Moments, odorizantul pentru toaletă, în cadrul campaniei de la Buzzstore și pot spune că mi-a plăcut foarte mult. Are o aromă plăcută și fresh, care persistă în toată baia. De asemenea, mi-a plăcut și faptul că nu este un odorizant agresiv, nu rămâne un miros chimic în aer.

Am fost plăcut surprinsă de noul Bref Spa Moments, deoarece a reușit să îndepărteze eficient mirosurile neplăcute și să lase în schimb un parfum fresh și plăcut în baie datorită combinației de uleiuri esențiale. Nu acoperă doar mirosurile, ci le neutralizează, ceea ce este foarte util, în special în situațiile în care apar mirosuri mai persistente.

În plus, uleiurile esențiale contribuie la crearea unei atmosfere calmante și relaxante în baie. și dau o notă de rafinament și parfum plăcut, care persistă mult timp după utilizare. Îmi place faptul că mirosul persistă pentru o perioadă îndelungată și că nu este copleșitor.

Bref

În cadrul campaniei am avut ocazia sa testez: Bref Spa Moments Harmony, Bref Spa Moments Serenity și Bref Spa Moments Vitality. Acestea au adus un plus de prospețime și igienă în toaleta mea. Îmi plac foarte mult aromele fiecărui odorizant și este greu să spun care este preferatul meu.

Mi-a plăcut faptul că Bref are o durată de viață lungă, menținând un miros plăcut și proaspăt în baie. Este minunat să ai parte experiențe spa la tine acasă. De fiecare dată când intram în baie, eram întâmpinată de un miros plăcut și proaspăt, care îmi crea o atmosferă relaxantă și confortabilă.

Este foarte ușor de utilizat. Doar trebuie să-l aplici pe marginea vasului de toaletă, iar apoi eliberează în mod constant un parfum plăcut. Nu trebuie să-l schimbi foarte des, deoarece este rezistent și menține mirosul proaspăt pentru o perioadă mai lungă de timp. Nu lasă urme sau reziduuri și poate fi înlocuit în mod simplu și rapid.

Bref

În concluzie, noul Bref Spa Moments este o alegere excelență pentru a avea o toaletă curată, igienică și cu un miros plăcut. Recomand cu încredere Bref Spa Moments pentru a crea o atmosferă spa în baie.

Orice upload al acestor fotografii este interzis fără citarea sursei.
Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați și inserați vizibil link-ul articolului.

Lasă un răspuns