Absorbante Always Platinium – Review

0
Always Platinium

Pe data de 20 Iunie am primit kitul de testare din partea celor de la Buzzstore, cea mai mare comunitate de brand din România. Deși de mulți ani sunt înscrisă pe această platformă nu am participat la nicio campanie, până de curând. Absorbantele Always Platinum m-au convins să-mi încerc norocul și m-am înscris la campania de testare produse. Nu mică mi-a fost mirarea când am aflat că am fost aleasă să testez absorbantele Always Platinium. Eram ca un copil, țopăiam prin casă de fericire.

În momentul când curierul m-a anunțat că va aduce coletul ce conține kitul de testare, curiozitatea mea a atins cote maxime când am început să desfac coletul. Mi se părea că a durat o veșnicie până să descopăr ce voi găsi interiorul coletului.

Kit-ul Always Platinum conține:

  • 2 x Always Platinum Duo Pack (26 absorbante mărimile 2 și 3)
  • 2 x Always Platinum Single Pack ( 13 absorbante mărimile 2 și 3)
  • 5 x Always Platinum Mostre (câte 2 absorbante pentru 5 din prietenele mele) și un cadou foarte plăcut mie: sare de baie cu petale și ulei esențial de trandafir.

Cu noile absorbante Always Platinium am descoperit că nu mai am teama de a purta haine deschise la culoare și chiar albe. Frica de pete și de mirosuri neplăcute se transformase în obsesie. Toată lumea observa ceva ciudat în comportamentul meu. Acum totul s-a schimbat deoarece Absorbantele Always Patinium sunt concepute pentru a menține pielea uscată și fără iritații în timpul menstruației.

Se potrivesc perfect cu lenjeria intimă deoarece sunt realizate din materiale care testate dermatologic. Interiorul este format din mai multe straturi absorbante și margele de gel care blochează lichidul lăsând pielea uscată și proaspătă. Zonele speciale de culoare violet previn scurgerile și oferă o mai bună distribuție a fluidului.

Se simte ca mătasea pe piele, protecția super-întărită împotriva scurgerilor și mirosurilor neplăcute m-a convins ca absorbantele Always Platinium sunt aliatul meu în zilele delicate. Era și timpul să nu mai am grija petelor, era un stres continuu.

Always Platinium

În plus, oferă o protecție incredibilă cu absorbția anti-scurgeri 3D LeakGuard, care ajuta la prevenirea scurgerilor laterale datorită aripioarelor 𝐂𝐨𝐦𝐟𝐨𝐫𝐭 𝐋𝐨𝐜𝐤. Absorbantele Always Platinium sunt dotate cu 1000 de micro-pernuțe moi, care asigură confort sporit pentru o protecție fără griji și se adaptează în mod confortabil corpului astfel încât să simt momentul, nu disconfortul absorbantului. Are un „miez” ultra absorbant, iar mirosurile neplăcute sunt blocate și neutralizate cu ajutorul tehnologiei OdourLock.

Am testat Always Platinum Super (Marimea 2), recomandat pentru utilizare zilnică, atunci când am flux mediu și Always Platinum Night (Marimea 3), recomandat pentru protecția pe timpul nopții. Mă bucur foarte mult că am descoperit această gamă, acum pot spune că nu mai am restricții de la activitățile mele zilnice. Noile absorbante Always Platinium cu aripioare 𝐂𝐨𝐦𝐟𝐨𝐫𝐭 𝐋𝐨𝐜𝐤 îmi oferă protecție 100% și încrederea de care am nevoie!

Despre gama Always Platinium vă pot spune că încă de la lansare în anul 2018, a devenit cea ma bună variantă din întreaga gamă Always pentru confort și protecție.

Always Platinium

#BUZZAlwaysPlatinum, #BUZZAlwaysComfortLock

Orice upload al acestor fotografii este interzis fără citarea sursei.
Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați și inserați vizibil link-ul articolului

Lasă un răspuns