2021: Cum mă pregătesc pentru cel mai bun an din viața mea?

0

Nu este un secret pentru nimeni că 2020 a fost un an mai mult decât dificil. Cu toții am trăit o situație pe care nu ne-am imaginat-o niciodată, de la pierderea cuiva drag, pierderea locului de muncă, pierderea oportunităților de creștere economică sau profesională și momente nesfârșite care ne-au determinat să ne adaptăm și să învățăm noi abilități pentru a merge mai departe și să facem față problemelor și, la urma urmei, revenim mai puternici decât înainte. 2021 a sosit cu speranță.

În urma acestei experientei negative, legat de anul 2020, am învățat să prețuiesc mult mai mult acum, ceea ce este cu adevărat important în viața mea, este unul dintre multele lucruri pe care le-am învățat de la această oribilă pandemie. Nu au fost luni ușoare pentru nimeni, din păcate. Am făcut chiar și bilanț al anului ce tocmai s-a încheiat despre care am scris aici.

Apreciez mai mult lucrurile mici

Mai întâi onorez și binecuvântez tot ce am trăit, am învățat și îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt sănătoasă. În 2021 vreau să-mi proiectez și să vizualizez obiectivele stabilite și să nu îi las pe cei care au limitări în gândire și gânduri cu energie negativă să-mi umbrească planurile.

Am lăsat durerile din acest an care tocmai s-a încheiat și mă pregătesc cu privire la cum să-mi planific obiective pe care nu le-am atins în 2020 și trebuie să le reorganizez. Să lupt în continuare pentru dorințele și visele mele a devenit aproape o obligație morală.

Obiectivele legate de blog

Ca la orice început de an, cei mai mulți dintre noi ne facem planuri. Vrem să avem mai multe realizări fie personale fie în carieră. Dar și când vine vorba de un blog ne putem stabili o serie de obiective cu el și asta exact ceea ce eu mi-am propus.

Știți deja că dorința mea este să excelez ca blogger, blogul este unul dintre obiectivele mele principale. Așadar, pentru asta trebuie să scriu mult mai mult și de calitate. Trebuie să muncesc din greu, trebuie să-mi îmbunătățesc stilul de scriere pentru a simți că sunt un adevărat blogger și pentru a obține noi cititori. Se spune că putem învăța la orice vârstă iar eu sunt pregătită sa învăț.

După cum știți am avut o serie de interviuri și chiar îmi place, voi continua să caut persoane doritoare să răspundă, pentru a vă împărtăși și vouă din experiența lor, sau poate cine știe poate interviu îți voi lua chiar ție, celui care citești chiar acum aceste rânduri. Dacă ai ceva interesant de spus, te aștept cu mult drag.

Care sunt speranțele, așteptările mele ai văzut. Știu că și tu speri să se termine cât mai repede cu virusul, cu pandemia, cu vaccinurile și să iți dorești ca și mine, un 2021 mai bun decât precedentul.

Dragă cititorule îți doresc un nou an plin de speranță, bucurie, pace, sănătate, bunăstare și prosperitate.

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați și inserați vizibil link-ul articolului.

Lasă un răspuns