Aș vrea să fiu din nou copil

0

Mi-aș dori să fiu din nou copil, Să râd cât e ziua de lungă, Să am din nou iluziile de altă dată și să ma joc cu jucăriile  copilăriei mele. Aș vrea să demisionez din rolul de adult.

Poate o sa ziceți că am luat-o razna, ei bine nu, sunt mai lucidă ca oricând, doar că sunt un pic nostalgică. Cred că și voi ați avut așa momente, sa va întoarceți la acea copilărie unde totul era posibil.

Aș dori să am din nou sentimentul magic de a fi copil. Să am aceeași inocență pe care am avut-o ieri. Atunci nu aveam probleme, mă jucam cu păpușile, îmi petrec fiecare după-amiază în fața blocului. Sunt mândră că am făcut parte din „generația cu cheia la gât„.

Îmi doresc să mă întorc la școală cu uniforma pretată și călcată, cu ghiozdanul plin de cărți și caiete și un zâmbet plin de fericire,  principala preocupare era recreația în care mă jucam cu colegii.

Vreau să mă „cert” din nou cu fratele meu și apoi să petrec serile lungi la televizor alături de el, uitându-ne la desene animate sau diferite emisiuni.

Visez să fiu copil din nou ca să vorbesc cu bunicii mei și să-i întreb multe lucruri care să scape de multe îndoieli. Să petrec vacanțele de vară acolo, dar și Sfintele Sărbători, care erau magice alături de ei.

Când eram copil tot ce știam era să fiu fericită, pentru că nu știam cate lucruri ne îngrijorează și ne rănește sufletul.

Lasă un răspuns