Lupta frumuseții pielii cu poluarea

0

Viața în zonele urbane, în special în cele unde poluarea are un nivel ridicat, afectează corpul în toate aspectele fizice, psihologice și emoționale. Pielea nu este scutită, de fapt este unul dintre organele care suferă cea mai mare agresiune cauzată de poluanți.

De ce avem nevoie de produse cosmetice antipoluare?

Avem nevoie de produse cosmetice care să ne întărească pielea din interior spre exterior, sporind-ui capacitatea de autoapărare, astfel încât stratul epidermei să se refacă treptat. Și acest lucru acționează ca un scut real pe tot parcursul zilei, un scut împotriva poluării interne, a razelor solare atmosferice, și acum și …digital.

În cazul meu dorm doar 6 ore. Mă trezesc devreme, iau rapid micul dejun, se face târziu, ies pe stradă. Pe drumul spre muncă străbat străzile pline mașini și motociclete, autobuze, pietoni fumând. Urc în autobuz, în timp ce am luat telefonul și verific poșta electronică. Mai intru și pe Instagram, mă uit la niște postări, al grupului de prieteni. Ajung la locul de muncă, îmi fac treaba, termin programul de lucru și o mie de planuri mă așteaptă în oraș pe care nu vreau să le pierd. Sfârșitul zilei vine, eu sunt epuizată, deja sunt în pat și mai deschid telefonul mobil pentru a mă uita ultima oară pe rețelele sociale. Ziua a ajuns la sfârșit și au trecut mai mult de 6 ore fără să realizez.

În rutina mea de frumusețe primul pas este sa folosesc mască detoxifiantă cu cărbune, Peel-Off, un mare aliat pentru pielea mea, aplicată în fiecare săptămână, pentru a-mi reîmprospăta pielea. Când îmi simt pielea mai încărcată folosesc masca și de doua ori pe săptămână. Este important ca derma și epiderma să devină mai puternice și mai rezistente la problemele de mediu. Această rutină a fost o schimbare importantă pentru pielea mea și astfel a creat o barieră împotriva bacteriilor.

Sunt unul dintre cei cărora le place să aibă grijă de piele și corp în profunzime. Eu sunt  genul de om foarte tradiționalist, prefer produsele din țara mea. Sunt un mare fan Aslavital Mineralactiv, prima gamă românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului. Textura de argilă fină nu se usucă și acționează în câteva minute pentru a descoperi și a reduce porii, curățând pielea de impurități.

Argila ajută la protejarea pielii de agresiuni externe, reduce imperfecțiunile cauzate de aerul poluat. Pielea redevine fără imperfecțiuni, respiră din nou și își devine luminoasă.

Dacă doriți această minune să știți că este disponibilă în magazinele de brand Gerovital și Farmec, în magazinul online www.farmec.ro, dar și în hypermarketuri, supermarketuri și magazinele de specialitate din țară.

Am uitat să vă spun că și bărbații trebuie să aibă grijă de pielea lor, deoarece este mai grasă, necesită o exfoliere mai intensă. De ce am vorbit tocmai despre pielea bărbaților? Deoarece un prieten, blogger si el mi-a spus că nu poate scrie despre cum să își protejeze pielea, deoarece bărbații nu au nevoie de asta. I-am explicat că luminozitatea și porii măriți în diferite zone ale feței, cum ar fi obrajii și nasul, sunt caracteristici particulare care nu sunt neapărat ceva natural pentru un bărbat, deoarece glandele sebacee secretă mult mai multă grăsime, transpirație și poluarea mediului ajută la apariția coșurilor și a punctelor negre. Așadar îi voi  recomanda și lui produsele Famec, pentru bărbați.

Articol scris în competiția SuperBlog 2018

Lasă un răspuns