Înapoi la luptă, Spring SuperBlog 2020

2

Competiția m-a ajutat întotdeauna să îmi ating obiectivele. Eu văd SuperBlog ca pe un mecanism important pentru a-mi realiza provocările. Totuși, anul trecut am vrut să renunț din cauza dificultății probelor, dar mi-am spus că nu voi reuși niciodată dacă voi renunța atât de ușor.

Spring SuperBlog 2020 este ocazia perfectă de a-mi testa limitele. Să te afli într-o competiție îți poate oferi maximul și energia pentru a rezista până la sfârșit. Nu este vorba despre câștig aici. Cu SuperBlog, am câștigat mult și nu mă refer la premii, ci la prieteni. Prietenii câștigați valorează mai mult decât toate premiile din lume.

Cu toate că am câștigat prieteni, în această nouă competiție vreau să câștig cel puțin un premiu. Dacă reușesc să câștig rămâne de văzut, dar cel puțin voi încerca Știu că veți spune că nu sunt modestă, dar asta este. Eu sunt unul dintre cei care nu renunță atât de ușor, indiferent de cât de greu i s-ar părea.

Mai mult, provocarea a venit de la unul dintre prietenii mei bloggeri. Nu, de data aceasta este vorba despre Cosmin, ci de „cățelul” Cluc Cristian. El a fost, de asemenea, cel care m-a provocat să particip în 2018, la prima mea competiție SuperBlog. Vă spun un secret, dar să nu spuneți nimănui. Anul trecut mi-am propus să închei competiția cu un punctaj mai bun decât el și am reușit. Vă rog să îi nu spuneți, acest mic secret rămâne între noi.

P.S. Am și un alt rival, Cosmin. Este dornic să scrie în toate probele, vrea să fie unul dintre finaliști. Nu mă gândeam la asta, el renunța mereu când erau probe dificile. Cu acești doi „rivali” nu va fi mai dificil să scriu, ba dimpotrivă, mă vor ambiționa mai mult. Așa că să se pregătească, vreau să-i înving.

Acesta este obiectivul meu, al tău care este?

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizati şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

2 COMENTARII

Lasă un răspuns