Prima întâlnire cu Blogosfera Vrancea

10 ani de Blogosferă Vrancea

4

Pe data de 14 februarie 2020 am participat pentru prima oară la un eveniment dedicat bloggerilor ce a s-a desfășurat chiar la mine în oraș. Din momentul în care am aflat că se va organiza mi-am spus: nu pot să îl ratez. Am așteptat cu nerăbdare, mă tot uitam pe calendar și parcă zilele treceau tot mai greu. Dar în cele din urmă ziua mult așteptată a sosit. Evenimentul a avut loc cu ocazia aniversării a 10 ani de Blogosferă Vrancea.

Aveam foarte mari emoții, nu știam ce mă așteaptă. Mare parte dintre ei îi cunoașteam doar în mediul online și nu am fost niciodată la un eveniment/ întâlnire cu alți bloggeri. Când am ajuns acolo am găsit o comunitate de bloggeri bazată pe un concept de transparență: experiențele lor reale cu blogurile și canalele YouTube.

Evenimentul a avut loc la Auto Tivoli Focșani, gazda a fost Ștefan Dănuț Cristian, unul dintre bloggerii care m-a impresionat cu cunoștințele sale. Cu această ocazie, a aniversării a 10 ani de Blogosferă Vrancea ne-a invitat să testăm noul Peugeot 208, mașina anului 2020. Cum nu am permis de conducere nu am condus mașina, se știe deja de ce. Șoferul a fost Simona Mihalache, cea care m-a anunțat de eveniment iar eu am fost pasagerul. Vă asigur că a fost o experiență interesantă pentru amândouă.

La eveniment am avut șansa să întâlnesc alți trei bloggeri; Cristian Florea, Tudorel Bezea și Victor Nenciu. Pe Cristian Florea îl știu de ani buni prin intermediul platformei Blogal Initiative și chiar eram curioasă să-l cunosc. Tudorel Bezea mi-a oferit câteva sfaturi pe care le consider foarte utile și doresc să le pun în practică. Între timp, la eveniment au mai venit și trei bloggeri din Galați.

Am petrecut 3 ore lângă oameni foarte comunicativi, zâmbitori, de la care am aflat lucruri foarte utile. Mi s-a părut o experiență interesantă și da vreau ca povestea să se repete. Mi-ar plăcea să întâlnesc și alți bloggeri.

Aceasta a fost povestea întâlnirii mele cu o parte din Blogosfera Vrancea. Promit că nu va fi ultimul articol de acest gen.

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizati şi inseraţi vizibil link-ul articolului.

4 COMENTARII

Lasă un răspuns