LOKOFOOD vine în ajutorul tău

2

Acum, cu această pandemie de Coronavirus, nu se mai aud țipetele copiilor sau sau să vezi oameni care merg la cumpărături sau la serviciu. Este o tăcere foarte supărătoare. Mi-e dor de vremea când mergeam la un restaurant sau la o pizzerie cu prietenii sau cu familia. Toate acestea au fost lăsate în urmă și simt că parcă asta a fost cu ani în urmă, nu cu câteva săptămâni în urmă.

Gândind un pic mai pozitiv mi-am dat seama că nimic nu mă oprește să mănânc mâncarea care îmi place cu totate că sunt acasă. Această nebunie cu virusul Corona mă face să simt că sunt într-o cușcă și din plistiseala încep o conversație cu mama.
– Mama, te rog, spune-mi un restaurant lângă noi, care are home delivery
– Dumnezeule! Ce este asta!?
– Mamă, aici se comandă online mâncare. Acum, când vine vorba de #staiacasa, nu putem pleca, așa că comandăm mâncarea preferată acasă. Te rog, spune-mi un restaurant din apropiere.
– Sunt câteva restaurante din apropiese, dar nu știu dacă fac livrare la cdomiciliu.
-Am o idee. Caut pe platforma LOKOFOOD cel mai apropiat restaurant. Am comandat grătar, pizza, papanași și desertul casei.

Doar cei bogați mănâncă într-un restaurant?

Tata s-a întors de la serviciu și mirosul de mâncare l-a cucerit repede. Nu a spus nimic și s-a așezat la masă cu noi, evident s-a dezinfectat înainte. Ne privea într-un mod ciudat și a mâncat cu poftă .
– De unde aveți această mâncare bună?
– Am comandat de la Romantic.
– De la Romantic? Dar care dintre noi suntem bogați?
– Tată! Nu este ceva neobișnuit. Nu ar trebui să fim bogați pentru a ne face singuri mici plăceri și astăzi am făcut această plăcere, mai ales că suntem în închiși în casă.
– Ei bine și cât a costat această masă?
– Tată, te rog!
– Nu mai spun nimic.
-Tot ce spun este împotriva mea. Gata, mă dau bătut, virusul asta ne amorțesc simțurile. Poate și din cauza asta am devenit așa morocănos. Și da, aveți dreptate trebuie să ne bucurăm de micile plăceri.

-Păi ce, ești la poliție aici? (râdem). Petrecem să știi. Petrecem că suntem cu toții împreună.

Tata este un pic mai conservator și nu înțelege că putem mânca și acasă, mâncarea la restaurant. Mama a încercat să explice și nu știu cât a înțeles.

Oricum e bine că avem ajutor atunci când poftim la ceva și nu avem la îndemână să gătim sau în cazul celor care nu se pricep la gătit.

Articol scris pentru Spring Superblog 2020

2 COMENTARII

Lasă un răspuns