Din nou în competiția SuperBlog…cu peripeții

0

Când credeam că nu mai am șanse să revin la SuperBlog s-a întâmplat minunea! Care minune? Eu aveam un desktop de mai mulți ani care anul trecut a cedat. Cu ajutorul lui Dumnezeu mi-am luat un laptop nou. Acum, sper că să nu fie prea târzie înscrierea.

Anul trecut am pățit un lucru similar chiar spre sfârșitul competiției Spring SuperBlog. Datorită unor probleme de sănătate și neavând posibilități financiare, grație unor prieteni am reușit să termin competiția. Cum? Simplu m-au ajutat cu unitate (un harddisk) cu care am reușit să-mi fac treaba, să finalizez Spring SuperBlog. Cum o minune nu ține o eternitate chiar înainte de începerea competiției SuperBlog din acest an unitatea a cerut la pensie. Din dorința de a participa la SuperBlog 2020 am făcut tot posibilul sa-mi achiziționez un laptop. Așadar, competitorii mei nu au scapăt de mine.

SuperBlog 2020 mă găsește cu forțe proaspete și gata de luptă. De data aceasta nu am doar „cățelul” de depășit, îmi propun sa-l depășesc pe cel mai iubit și” haterit” blogger din competiție. Nu,nu vă spun despre cine este vorba. Vă las pe voi să ghiciți. Mai am treabă foarte importantă să conving pe amicul blogger, Cosmin, care vad că iar are teamă de competiție. Păi cum să învingă teama dacă fuge?

Am învățat foarte multe de la SuperBlog, mi-a fost ca o scoală de blogging . In edițiile anterioare, am și câștigat, am și pierdut premii, dar am câștigat mulți prieteni. Averea unui om nu stă în bani, ci în familie și prieteni. Cu această ocazie mi-am mărit averea.

Așadar, dragi prieteni voi fi din nou alături de voi, pregătită să câștig experiență dar și premii, de ce nu? Mulți dintre noi suntem motivați de acest lucru. Fiecare dintre noi cautam o motivație pentru a deveni și mai buni decât suntem.

De fapt asta a fost și motivul care m-a ambiționat să devin blogger. Eram pasionată de scris, dar nu aveam curajul sa arăt lumii. M-am ghidat mereu după „nu există nu pot, există nu vreau. Am vrut, am putut si am reușit.

Vă rog să-mi țineți pumnii și că înscrierea mea să nu fie prea târzie la SuperBlog 2020.

Lasă un răspuns