Cu Answear.ro îți schimbi stilul vestimentar fără nicio bătaie de cap!

0
ANSWEAR.ro

Frigul de afară m-a făcut să pornesc centrala și m-am îmbrăcat cât mai comod. Am luat laptopul în brațe și mă pregăteam să scriu un articol despre locurile pe care le-am vizitat. Nu după mult timp, o prietenă mi-a trimis un mesaj pe WhatsApp și m-a întrebat dacă există eleganță prin simplitate în sezonul rece. Pentru moment m-am blocat, nu știam ce să-i răspund. Eu sunt genul care se îmbracă cât mai confortabil și nu atât de elegant ca alte femei.

După câteva momente de gândire, i-am răspuns că elegant nu înseamnă neapărat sofisticat sau prea elaborat. Deși hainele groase pot părea mai puțin elegante, există câteva trucuri prin care putem adăuga o notă de rafinament ținutelor pentru sezonul rece. Deși sunt adepta clasicului am decis să încep să acord mai multă atenție detaliilor și să experimentez câteva tendințe în modă.

Așa că, am decis să încep să acord mai multă atenție detaliilor și să experimentez câteva tendințe în modă. Am dat scroll pe https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/pulovere-si-cardigane și am găsit o sumedenie de puloverele care mai de care mai spectaculoase și mai confortabile. Mi-am zis că un pulover cu o pereche de jeansi sau o fustă midi accesorizată cu o eșarfă într-o culoare deosebită pot transforma o ținută simplă într-una elegantă.

Answear

Șic la munte și oriunde

Îmi place să port doar haine din materiale de calitate, așa că am decis să comand câteva pulovere groase de la Answear.ro, inclusiv unul cu umeri supradimensionați de un roșu aprins. Nu este genul meu, cu toate astea am zis să încerc și altceva. După ce am plasat comanda, prietena mea m-a sunat să mă invite într-o mini vacanță la munte de 2 zile. Of, numai de asta nu-mi mai ardea mie! Nu am putut să o refuz și am acceptat.

Dacă voi merge la munte, trebuie neapărat să comand o geacă nouă, și de ce nu și un palton? Așa că m-am uitat la paltoanele damă pe Answear.ro să văd ce mi se potrivește. Am găsit un palton care mi-a plăcut, disponibil într-un bej deschis, care se potrivește foarte bine cu stilul meu minimalist.

După ce am găsit paltonul perfect, m-am uitat și la geci de iarnă pentru a fi gata de vacanța la munte. Totuși, nu îmi va fi prea ușor să mă hotărăsc ce haine să iau cu mine, având în vedere că trebuie să mă încadrez în câteva zile. Trebuie, de asemenea, să iau câteva perechi de încălțăminte comodă, cu talpa antiderapantă pentru mers în zonele mai dificile.

pulover

Gata cu rățușca cea urâtă!

Eram nerăbdătoare să ajung la munte și să încep aventura. Am pregătit rucsacul cu tot ce este necesar pentru câteva zile de explorare a naturii. M-am asigurat că am hainele potrivite pentru vremea rece și schimbătoare de la munte. Eram îmbrăcată cu puloverul cu umeri supradimensionați, blugii mei preferați, o pereche de botine și paltonul de care pur și simplu m-am îndrăgostit. Mi-am zis că ghetele de drumeții și geaca să le folosesc când ajung la destinație.

Prietena mea a fost uimită când m-a văzut. A spus că m-am schimbat foarte mult, stilul meu vestimentar este diferit de ceea ce purtam înainte. Ea a mai spus că nu m-a văzut niciodată în culori îndrăznețe și că m-am eliberat de vechile restricții ale modei.

Am zâmbit și am mulțumit pentru complimente, spunându-i că mi-am dorit să experimentez tendințele în materie de modă și să ies din zona mea de confort. Cu ajutorul celor de la Answear.ro chiar am reușit. Am realizat că este important să mă simt bine în hainele pe care le port și să mă exprim liber prin ele.

modă

În timpul conversației, mi-am dat seama că schimbarea de stil vestimentar nu a fost doar o schimbare superficială, ci este un reflex al schimbării interioare pe care am avut-o în ultima perioadă. Această schimbare a venit după ce am trecut printr-un proces de auto-descoperire și de prioritizare a propriei fericiri și autenticități.

Sursa foto: Answear.ro, Editările s-au făcut în Canva.

Articol scris pentru a treia probă Superblog 2023, probă sponsorizată de Answear.ro.

Lasă un răspuns