Ciocolata: mesajul care dă aripi iubirii

1

Mulți dintre noi ne întrebam ce este minunatul aliment numit ciocolată. Definiția acestui cuvânt este: substanță alimentară care este preparată cu două produse care sunt obținute din boabe de cacao, unul solid, care este pastă de cacao și celălalt, grăsimea, care este untul de cacao; amestecând ambele cu zahăr. Că astăzi conține lapte și alte ingrediente, este o altă poveste.

Cu siguranță te întrebi de ce vorbesc despre ciocolată, deși e un aliment delicios ne îngrașă. Înainte de a face acest lucru, trebuie să știi că cacao, principalul ingredient al ciocolatei, este o sursă bogată de antioxidanți, care îți mențin corpul tânăr și în formă. Reglează hormonul cortizol pentru a reduce stresul și a scădea tensiunea arterială, fapt care afectează multe aspecte ale corpului, de la o memorie bună la producerea de colagen. Sunt sigur că nu știai asta.

Chocotelegramă

Chocotelegrama – cadou din ciocolată pentru mama mea

Ziua mamei mele se apropie cu pași repezi și nu știu ce anume să-i ofer. Obiecte pe care să le aibă amintire pentru mai mult timp i-am oferit mereu, obiecte vestimentare la fel. Acum vreau să vin cu o idee originală. Ea adoră ciocolata și mă gândeam la cadouri din ciocolată.

După o discuție cu mine însumi m-am hotărât sa ii fac cadou o Chocotelegramă – o telegramă dulce cu mesaj din ciocolată pe care să scrie „La mulți ani!”. Îi place ciocolata neagră, literele au fost făcute din ciocolată belgiană premium, ambalată într-o cutie frumoasă pe care să scrie „ai un mesaj în interior”. Aștept cu nerăbdare să îi văd uimirea pe chip.

Chocotelegramă

Tu cui și în ce ocazii ai dărui o Chocotelegramă?

Deoarece se apropie Ziua Îndrăgostiților, este momentul perfect pentru a dărui. Poți face un cadou unic și cu această ocazie îi transmiți persoanei iubite sentimentele și dorințele într-un mod dulce, nu mulți oameni se gândesc să facă un cadou special care să placă atât ochiului, cât și papilelor gustative. Crezi că nu este posibil? Bineînțeles că este.

Îți voi oferi idei de cadouri chiar acum. Alegi formatul Chocotelegramă adecvat și apoi alegi cu atenție mesajul, acesta poate fi din ciocolată cu lapte, albă sau chiar printată. Cu siguranță nu ai auzit că poți face un cadou de ciocolată printată, nu-i așa? Cadouri din ciocolată belgiană premium va fi cadoul perfect fie că vorbim de aniversare, Ziua Îndrăgostirilor, 1 Iunie sau orice altă ocazie

Cadouri din ciocolată belgiană premium