Fares: Un cadou surpriză pentru sănătatea mea

0

Eu nu sunt unul dintre acele persoane care primesc pachet surpriză, dimpotrivă eu sunt cea care face surprize altora. Dacă faci o surpriză, fie ea și simbolic. Recunoștința și fericirea celui care primește face cât toți banii din lume.

Dacă vă întrebați de ce am deschis acest subiect, este foarte simplu. Vineri am primit un cadou surpriză de la Fares. Despre Fares am mai scris într-un articol pentru competiția SuperBlog.

Când curierul m-a sunat să cobor pentru a lua pachetul, nu știam ce este și de ce pentru mine. Când am intrat în casă primul lucru pe care l-am făcut a fost să-l desfac rapid pentru a vedea ce este înăuntru. Ceea ce am văzut în interior m-a lăsat fără cuvinte, dar mi-a plăcut foarte mult ce am găsit.

Ești curios să afli ce am primit? Cred că da și nu te voi lăsa prea mult timp în suspans. Conținutul cadoului-surpriză este alcătuit din 4 tipuri de ceai și o cană pentru filtrarea apei.

Este foarte curios că aceste 4 tipuri de ceai sunt pe placul meu. Mare parte dintre ele eu le consum în funcție de starea în care mă aflu. Sunt o mare băutoare de ceai, deoarece ajută la ameliorarea anumitor afecțiuni, și ajută creșterea imunității organismului.

Folosesc infuzie de ceai de tei mai ales când vreau să mă calmez, deoarece reduce stresul, oboseala sau insomnia. Când mă simt răcită sau când am probleme de indigestie, folosesc cu succes ceai de mentă. Când am crampe menstruale sau când gingiile se inflamează, ceaiul de mușețel este aliatul meu. Un ceai care este relativ nou pentru mine (nu l-am consumat niciodată) este ceaiul mireasmă. Cosmin, un prieten, blogger și el, râde de fiecare dată când aude cuvântul mireasmă și nu înțeleg de ce.

Pe lângă cele 4 tipuri de ceai, cana pentru filtrarea apei a fost cu adevărat o surpriză. Nu mai este o surpriză pentru nimeni că o cană pentru filtrarea apei este mai mult decât utilă, deoarece îți oferă apă curată fără prea mult efort. Este perfect pentru utilizarea zilnică acasă, la birou, în vacanță, etc.

Despre Fares vă pot spune că are o experiență de peste 90 de ani în obținerea de ceaiuri și remedii pe bază de plante. Misiunea Fares este să cultive sănătatea oamenilor. Ne ajută să rămânem sănătoși și ne oferă remedii pe bază de plante eficiente și sănătoase în fiecare zi.

Mulțumesc Fares pentru cadou, mulțumesc că ai grijă de sănătatea mea!

Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizati şi inseraţi vizibil link-ul articolului

Lasă un răspuns