Claret Credit construiește vise

1
Claret Credit
Sursa foto: Claret Credit, Editare: Canva

Visul meu a fost demult să devin dezvoltator imobiliar. Îi invidiam mereu pe cei care aflam că învârt banii cu lopata punând ochii pe terenuri pe care apoi răsăreau ca ciupercile după ploaie cartiere rezidențiale, unde bogații erau dispuși să își cumpere apartamente scumpe, sau să își construiască vile de lux. Dar visul meu brusc s-a spulberat. Am fost lovită brusc de realitate. Ca să faci bani în acest domeniu, trebuie să investești evident alți bani. De-abia la final să scoți și mai mulți decât ai băgat.

La început am fost demoralizată. Dar cum eu sunt o fire ambițioasă, mi-am spus clar: trebuie să existe o soluție. Nu prea sunt eu genul acela de persoană care să ia credit de la bancă. Vorbind cu un prieten mi-a spus: ok nu îți plac băncile să știi că există instituții financiare nebancare. Așa că m-am pus pe căutat. Așa am dat de Claret Credit, un IFN care m-a ajutat să îmi îndeplinesc visul.

Claret Credit
Sursa foto: Claret Credit, Editare: Canva

Claret Credit – partenerul tău în afaceri

Despre Claret Credit am aflat că este un IFN (Instituție Financiară Nebancară) înființată în 2013, care oferă soluții eficiente, rapide și practice pentru toți cei care necesită un împrumut, ca mine. Mi-am zis: asta e ocazia să-mi duc planurile până la capăt!

Nu este întotdeauna ușor să obții bani pentru a începe o afacere. A trebuit să muncesc din greu pentru a intra în lumea imobiliară. Visul meu a fost să construiesc un cartier de blocuri la marginea orașului, ideal pentru cei cărora le place confortul, dar nu le place aglomerația din oraș.

Am cheltuit toată agoniseala, pentru a-mi realiza proiectul și astfel am rămas fără resurse financiare. Cu ajutorul Claret Credit am obținut un credit imobiliar într-un timp scurt, fără a fi nevoită să trec prin procedurile cerute de o bancă.

Credit imobiliar
Sursa foto: Claret Credit, Editare: Canva

Cine este Claret Credit

Claret Credit IFN face parte dintr-un grup financiar internațional activ în SUA, Asia, Europa de Est și Europa de Vest, este înscrisă în Registrul Special al BNR. Principalul sau obiect de activitate este acordarea de credite persoanelor fizice și juridice la cel mai înalt standard.

Echipa este formată din angajați cu o vastă experiență în domeniul serviciilor financiare sprijină eforturile antreprenorilor și persoanelor fizice, pentru a fi recunoscute ca un partener stabil și profitabil în servicii financiare accesibile și ușoare, concepute pentru nevoile fiecărui client.

Procedurile Claret Credit sunt mult mai flexibile decât cele ale băncilor, de aceea oferă credite mult mai ușoare decât acestea. Poți solicita creditul, online sau prin telefon. Îți analizează proiectul de investiții și primești oferta de finanțare în cel mai scurt timp. Cu actul de identitate și adeverința de salariu poți obține suma dorită fără prea mari bătăi de cap. Condițiile pe care trebuie să le îndeplinești fiind mult mai prietenoase față de cele impuse de o bancă.

credit imobiliar
Sursa foto: Claret Credit, Editare: Canva

Drumul către proiectul meu imobiliar

Reușita pe piața imobiliară a necesitat un credit pentru dezvoltatorii imobiliari, investiție de timp, efort și energie. A avea o afacere cu vânzare și închiriere în acest domeniu a presupus parcurgerea a cinci pași esențiali.

  • Viabilitatea proiectului.
  • Planificare financiară.
  • Punct de vânzare și locație.
  • Studiul pieței actuale.
  • Publicul țintă.

Am știut de la început că sectorul imobiliar este una dintre cele mai dinamice industrii, care mă va menține în mod constant conectat cu oamenii. La început nu știam eu ce înseamnă să fii antreprenor imobiliar, să cunoști arta comunicării și a negocierii. Cu toate acestea, încă de la început am reușit să atrag clienții.

În timp, am acumulat multe cunoștințe, despre ceea ce se vinde și puterea de cumpărare a clientului. Cu alte cuvinte, clientul are nevoie de sfaturi foarte clare pentru a învăța cum să aleagă locuința pe care și-o poate permite și care să corespundă nevoilor sale.

 credit pentru dezvoltatorii imobiliari
Sursa foto: Claret Credit, Editare: Canva

Sectorul imobiliar este, fără îndoială, sectorul care îmi place cel mai mult dintre toate sectoarele pe care le-am putut cunoaște. De asemenea, este adevărat că au fost ani foarte grei și am muncit din greu pentru a-mi îndeplini visul meu de-o viață. Trebuie să recunosc că fără un credit IFN pentru construcții, nu aș fi reușit. Pentru asta trebuie să îi mulțumesc prietenului meu, el a fost cel care mi-a dat ideea să fac un credit ipotecar imobiliar. Datorită lui am avut ambiție și curaj să continui și să dezvolt propriul meu proiect imobiliar.

De la toată această experiență am învățat să nu renunț la vise. Visele întăresc emoțiile, dau armelor slabe să-și scrie propria istorie și reînnoiesc puterea celor nerăbdători.

Articol scris pentru proba a patra de la Spring SuperBlog 2022

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns