Vindem-Ieftin.ro – un depozit pentru visele tale

1
Vindem-Ieftin.ro
Sursa foto și editare: Canva

Când eram copil îmi doream să am o casă ca în serialul meu preferat. Îmi ziceam că voi avea o vilă cu piscină și mașină decapotabilă, la fel ca în serial. Asta înțelegeam eu din serialele americane că înseamnă viața. Între timp, visele mele s-au schimbat, cu excepția vilei și a piscinei.

Prioritățile s-au schimbat, deși nu am renunțat la visul meu din copilărie. M-am căsătorit, au venit copiii pe lume, iar apartamentul în care locuiam a devenit neîncăpător. Copiii au crescut și aveau nevoie de un spațiu al lor. Așadar, trebuia găsită rapid o soluție.

Soțului meu i-a venit ideea să ne cumpăram un apartament mai mare. Eu însă i-am propus să ne construim o casă cu mansardă, undeva la marginea orașului. Inițial, copiii nici nu au vrut să audă despre asta. Ei sunt obișnuiți cu viața la oraș. După lungi discuții, am reușit să-i convingem că așa este cel mai bine.

casa
Sursa foto: Pixabay

Acasă – locul unde te simți împlinit

Primul pas a fost să ne cumpărăm o bucată de teren, undeva la marginea orașului. Al doilea pas a fost să obținem certificatul de urbanism, autorizație de construire, verificarea solului. Mă rog, tot ce ține de birocrație, înainte de a începe construcția propriu-zisă.

După ce am terminat cu toate hârțoagele, așa cum spune soțul meu, ne-am lovit de-un hop. Cine va construi casa visurilor noastre și de unde luăm materialele de construcții? Am tot căutat pe cineva care să ne construiască ceea ce devenea căminul nostru. Și mai ales de unde să achiziționăm materiale pentru structură și fundație, acoperiș, instalații electrice, instalații termice, instalații sanitare, izolații termice, etc. Noi chiar nu ne pricepem la așa ceva. Am umblat din depozit în depozit, fără niciun rezultat. Totul ni se părea – ba scump, ba necalitativ.

Un prieten mi-a recomandat Vindem-Ieftin.ro, o Casă de Comenzi ce a lansat un concept unic în România, iar comanda se face online. Am încercat să aflu cât mai multe despre ei. Așadar, am intrat pe site-ul lor și am citit că nu oferă doar materiale de construcții, ci și consultanță în domeniu.

Vindem-Ieftin.ro
Sursa foto: Vindem-Ieftin.ro, Editare: Canva

Depozitul Virtual – aliatul meu în construcții

I-am spus și soțului meu, apoi am accesat din nou site-ul Vindem-Ieftin.ro pentru a face o listă cu materialele necesare. Nu prea știam noi ce înseamnă de fapt ” depozit virtual” și eram foarte curioși să aflăm. În timpul navigării pe site am înțeles că Depozitul Virtual este același ca un depozit fizic; dispune de toată gama de materiale de construcții, doar relația este mediată prin comenzi online și telefonice de către un consultant local cu experiență în domeniul materialelor de construcții.

Un consultant ne-a ajutat să alegem tot ce avem nevoie: materiale de construcție, acoperiș, tâmplărie exterioară, parchet, vopsea lavabilă, gresie și faianță. Cu ajutorul lui am ales materialele necesare. Ni s-a luat o piatră de pe inimă. Depozitul Virtual a devenit un ajutor de nădejde, am scutit timp și am beneficiat de cele mai bune prețuri.

Avantajele achiziționării de materiale de construcții de la Depozitul Virtual Vindem-Ieftin.ro?

  • Confort. Achiziționarea materialelor de construcție prin intermediul Depozitului Virtual este mult mai comodă, deoarece o poți face confortabil de pe canapeaua de acasă, la birou sau din orice loc.
  • Consultanță. Sunt dedicați prin prisma faptului că operează în vânzări tehnice. Există un grup VIP pentru clienții care doresc să beneficieze de consultanță prioritară.
  • Plata securizată. Vindem-ieftin.ro nu încasează bani pe teren prin agenți de vânzări, încasările se fac online prin banca sau aplicația de plată card online securizată în baza facturii proforme sau în sediile prezente pe site.
  • Facilități de livrare. Livrarea materialelor de construcții se face din fabrică direct către client.
  • Nu există costuri ascunse sau taxe lunare.
Depozit Virtual
Sursa foto: Vindem-Ieftin.ro, Editare: Canva

Acel loc numit acasă

Construirea unei case de la zero nu a fost deloc o sarcină ușoară, însă odată ce știam toate informațiile necesare, procesul de construire pas cu pas a devenit mai ușor. Nu am avut foarte mulți bani de investit. Construcția casei s-a făcut cu resurse limitate, a trebuit să facem rate în bancă, dar nu regretăm nimic.

Noua mea casă are 4 dormitoare, un living, 2 băi și o bucătărie. În fața casei va fi amplasată piscina, la care visam eu în copilărie. Momentan, ea va rămâne pe lista de așteptare. Copiii sunt încântați de noua lor viață, iar eu mă simt fericită și împlinită. Soțul meu este străin de viața la curte. El, la fel ca și copiii, este în stadiul de adaptare.

Visul meu de a mă muta de la bloc la casă a devenit realitate, în primul rând datorită prietenului meu. El mi-a recomandat Vindem-Ieftin.ro, iar cu ajutorul Depozitului Virtual am reușit să finalizez acel loc numit acasă.

acasă
Sursa foto și editare: Canva

Acest articol a fost scris pentru a treia probă Spring SuperBlog 2022

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns