Cu Spring SuperBlog 2023 prind gustul competiției

0
Spring SuperBlog 2023

Vine primăvara și odată cu venirea ei începe a 26-a ediție Spring SuperBlog, o competiție care ne pune pe noi, bloggerii, să ne testam creativitatea și să scriem articole pe teme diverse. SuperBlog ne oferă oportunitatea de a învăța lucruri noi despre blogging și de a întâlni alte persoane interesate de aceleași lucruri.

De asemenea, SuperBlog ne oferă ocazia de a ne etala îndemânarea și cunoștințele în cadrul unor probe diverse și de a ne dezvolta agilitatea de scriere, prin provocările care ne sunt oferite. Participarea la această competiție ne oferă și șansa de a ne perfecționa abilitățile de comunicare și de a ne exprima creativ opiniile și ideile.

M-am înscris din nou la Spring SuperBlog pentru a mă bucura de oportunitățile de a mă conecta cu o comunitate diversă de bloggeri. Spring SuperBlog 2023 a devenit o ambiție mai mare decât în alți ani. Îmi doresc să câștig un loc mai bun în clasament, premii pe măsura așteptărilor mele și să ajung la un public cât mai larg.

SuperBlog 2022 mi-a adus un loc bun în clasament, locul 12 ​​(ținteam un loc 10). Eram supărată că nu am reușit mai mult, cu toate acestea m-am bucurat că mi s-a oferit ocazia sa-mi îmbunătățesc abilitățile de scriere. Deși nu am obținut locul dorit, acest concurs m-a făcut să mă simt mai încrezătoare, că voi reuși pe viitor. Vreau să simt gustul victoriei!

Dacă vrei să-ți îmbunătățești performanțele ca blogger, Spring SuperBlog te va „obliga” să-ți atingi obiectivele. Provocările fiecărei probe îți vor permite să-ți testezi cunoștințele și să înveți lucruri noi. A fi blogger în această competiție, trebuie în primul rând să te documentezi pentru probe, vei învăța și lucruri care te vor ajuta pe viitor. Nu vreau să-i sperii pe noii înscriși, Spring SuperBlog nu e bau bau.

Am încălecat pe-o șa și v-am spus povestea fix așa!

Lasă un răspuns