De ce să cumperi handmade

0

În acest articol vreau să vă arăt motivele pentru care trebuie să cumpărați produse handmade. De asemenea, doresc să fac o serie de reflecții cu privire la ceea ce înseamnă „făcut manual”.

Când ne hotărâm să dăm ceva unei persoane, fie pentru că se apropie ziua ei de naștere, este ziua mamei sau a tatălui, o aniversare etc. de multe ori ne întrebăm ce să le dăruim. Ne dorim ca acel cadou să fie unul original, frumos, dar cel mai important să arate dragostea pe care o simțim pentru acea persoană.

Aceste produse le puteți cumpăra de la „creatori de frumos” așa cum îmi place mie să-i numesc. Îi găsiți la târgurile organizate în orașe sau în mediul online. Deși sunt pic mai scumpe decât obiectele produse în serie făcute de mașinării vă asigur că se merită fiecare bănuț investit. Prețul acestor produse sunt stabilite de materialele utilizate, timpul de lucru, dar mai ales creativitatea artistului.

În ultimii ani produsele handmade se bucură de o popularitate foarte mare în rândul cumpărătorilor. Oamenii au înțeles că nu cumpărară doar produsul în sine ci și povestea acelui produs.  

Dragilor voi ce preferați? Handmade sau produsele în serie?

 

 

Lasă un răspuns