Canalul meu de YouTube, Magia Cuvintelor, a împlinit 3 ani!

0
3 ani

Astăzi este ziua de naștere a canalului meu de YouTube, Magia Cuvintelor, un canal care promovează în mare parte turismul și explorarea locală! Am început acest canal acum 3 ani și am făcut multe progrese. Am vizitat multe locuri, am descoperit noi culturi și am cunoscut oameni minunați. Sper să aduc în continuare această experiență distractivă și educativă tuturor.

Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am realizat până acum. Le mulțumesc celor care mi-au urmărit canalul, care au contribuit cu sfaturi și feedback, care au făcut posibilă această aventură. De asemenea, prietenii mei m-au ajutat să înțeleg mai bine YouTube și să descopăr modalități de a-mi crește audiența și numărul de abonați.

Când am început acest canal de YouTube, am făcut-o pentru a-mi promova blogul și pentru a crea o comunitate cu pasiuni comune, turismul. Îmi place să ofer celor din jurul meu o perspectivă diferită asupra locurilor vizitate M-am gândit că cititorul va aprecia mai mult dacă va vedea locurile despre care a citit pe blog.

Magia Cuvintelor

Nu a durat mult timp până ce am început să consider filmările ca pe o pasiune și am descoperit că îmi place să imortalizez locurile pe care le vizitez, să surprind aceste momente unice în clipurile mele. Fiecare loc are ceva special și îmi place să le păstrez pentru totdeauna.

Din păcate, încă nu folosesc echipament profesional pentru a face clipuri de calitate. Încerc să mă descurc cât de bine pot folosind telefonul. Dar sunt conștientă că echipamentul profesional este esențial pentru a produce filme de calitate. Aș dori să îmi cumpăr echipamentul necesar, dar sunt la început de drum și nu am suficienți bani.

Fiind începătoare, mi-am dat seama cât de greu este să obții abonați pentru canalul de YouTube. De multe ori mi-am rugat prietenii să se aboneze și să urmărească videoclipurile, pentru a putea crește numărul de vizualizări. De asemenea, am folosit hashtag-uri și platforme de social media pentru a-mi promova canalul.

canalul de YouTube

La aniversarea a trei ani de la lansarea canalului meu YouTube, promit că voi continua să promovez turismul și explorarea locală prin acest mod. Promit să aduc în continuare o experiență distractivă și educativă tuturor și să fac cunoscute locuri frumoase.

Vă mulțumesc pentru sprijinul și dragostea pe care mi-o arătați!

Orice upload al acestor fotografii este interzis fără citarea sursei.
Puteți prelua maxim 500 de caractere din acest articol, condiția este să precizați și inserați vizibil link-ul articolului.

Lasă un răspuns