MyCosmetics.ro îți colorează visurile și îți inspiră stilul

0
MyCosmetics

E vineri, e octombrie, iau o înghițitură de cafea, îmi iau părul în mâini și mă uit la el. Îi lipsește vitalitatea, este fără un pic de strălucire și mă gândesc ce aș putea face ca să nu fie așa. Mai iau o înghițitură de cafea, închid ochii și mă cufund în amintiri. În copilărie îmi doream să am părul vopsit verde, iar părinții mei nu mă lăsau. De supărare, făceam șuvițe colorate păpușilor cu ajutorul acuarelelor. Culorile predominante erau roșu și verde.

Îmi aduc aminte cum îmi petreceam ore întregi încercând să găsesc combinații perfecte între culorile acuarelelor pentru a obține nuanțe vibrante și originale pentru părul păpușilor mele. Era o adevărată provocare să aplic aceste șuvițe și mereu eram mulțumită de rezultatele finale.

Acele momente creative din copilărie m-au făcut să zâmbesc și m-au inspirat. Mi-am dat seama că am nevoie de o revitalizare a culorii părului. O senzație de entuziasm creștea în mine, fericită că podoaba mea capilară va începe să prindă viață din nou.

șuvițe colorate
Sursa foto: MyCosmetics

MyCosmetics.ro aduce culoare în fiecare vis

Cu o privire hotărâtă în ochi, mă ridic de la masă și mă îndrept spre baie. Încep să caut prin toate cutiile și dulapurile cu produse de îngrijire și colorare a părului. Speram să găsesc o soluție care să-mi redea strălucirea părului. Îmi amintesc că de-a lungul timpului am încercat diverse tratamente și produse, dar niciunul nu a fost cu adevărat satisfăcător. Mă gândeam chiar să-l vopsesc cu extract de henna sau să folosesc o vopsea de păr fără amoniac.

Nu știam exact ce vreau, așa că am luat laptopul și am dat scroll pentru a găsi o soluție. În căutarea mea am dat peste MyCosmetics, un importator de produse de înfrumusețare de la cele mai bune branduri din industrie. M-am decis să încerc câteva dintre produsele de pe site-ul lor pentru a-mi îmbunătăți aspectul părului. Am ales un spray colorant într-un ton blond luminos, care să adauge puțină strălucire părului meu brun.

După ceva timp am ales o vopsea de păr semipermanentă pentru a-mi schimba look-ul complet într-un ton mai deschis. Pentru a avea o culoare vibrantă mai mult timp am folosit un nuanțator Venita. Acesta are capacitatea de a schimba nuanța părului în doar câteva minute de la aplicare.

vopsea de păr semipermanentă

Cu noul look, am fost senzația serii la petrecere

Înainte, când venea vorba de petreceri nici nu voiam să aud de ele. Aveam senzația că toată lumea se uită la părul meu moale, lipsit de strălucire și vitalitate. Simțeam că nu mă potrivesc niciodată cu restul oamenilor, care aveau un păr frumos și îngrijit. Nu aveam încredere în mine și mă simțeam nesigură în prezența altora.

Ei bine, situația s-a schimbat de când mi-am colorat părul, nu mai eram rățușca cea urâtă, cel puțin eu așa mă vedeam. Mi-am învins temerile și am fost senzația serii la petrecere. Chiar și prietenele mele au zis că m-am schimbat mult și nu doar aspectul fizic. Și da, acum îmi place când cineva se uită la podoaba mea capilară.

Prietenele mele au uitat complet de party. Erau curioase să afle cum am reușit să am așa un păr frumos, viu colorat și strălucitor. Le-am povestit despre platforma MyCosmetics.ro și cum produsele Venita m-au ajutat să mă simt mai feminină și mai încrezătoare.

spray colorant

După câteva zile de la petrecere, m-am întâlnit cu una dintre amicele mele. Arăta demențial cu noul look. Mi-a spus că a încercat spuma colorantă pentru păr. A ales o nuanță de roșu intens. Era foarte mulțumită de rezultat. Părul ei arăta strălucitor și vibrant, iar nuanța se menținea foarte bine.

Întotdeauna am admirat curajul prietenei mele de a experimenta culorile îndrăznețe la păr. Fie că era vorba de un roșu aprins, un blond platinat sau un albastru vibrant. Ea are mereu încrederea să-și schimbe părul într-o culoare nouă și să își exprime astfel creativitatea. Eu încă nu am curajul să încerc acel verde dorit atât de mult în copilărie.

De când am descoperit MyCosmetics, am început să îmi schimb rutina de îngrijire a părului și să experimentez diferite nuanțe de culori. Gama largă de produse oferite de site-ul lor m-a ajutat să îmi găsesc produsele potrivite pentru fiecare etapă a ritualului meu de îngrijire zilnică. Să știți că pe site-ul lor găsiți și alte produse de înfrumusețare. Ce anume? Nu o să vă dau eu mură-n gură, vă las pe voi să descoperiți.

Acest articol a fost scris pentru a doua probă SuperBlog 2023, probă sponsorizată de MyCosmetics.

Lasă un răspuns