Mare atenție! Noul virus pe Facebook face victime

0

În ultimele zile, câțiva prieteni de pe Facebook Messenger au fost afectați de un nou virus. Aceștia au anunțat că au primit un mesaj de la o persoană cunoscută, care se pare că le trimitea un videoclip.

Este vorba de o pagină foarte asemănătoare cu YouTube, apoi se instalează extensiile browserului Chrome pentru vizualizarea corectă a videoclipului. Se pare că scopul lui să fure datele contului de Facebook, a cardului bancar și alte date importante Deja a infectat zeci de mii de utilizatori.

Dacă sunteți unul dintre cei afectați, există o soluție. Cel mai eficient este să vă schimbați parola cât mai curând posibil, ceea ce vă va determina să reduceți expedierea acestor mesaje și să curățați telefonul, tableta și PC-ul.

Un alt lucru la fel de importat, după ce va curățați dispozitivele, sa eliminați și aceea extensie a browserului Chrome, care se instalează atunci când sunteți infectați.

Dragi prieteni nu uitați să anunțați persoanele de contact astfel încât acestea să nu cadă în capcană, precum și persoana de la care ați primit virusul.

 

Lasă un răspuns