Cum să rămâi plin de energie în timpul zilei

0

Te-ai saturat sa fii obosit? Te întrebi de fiecare dată de ce te simți atât de obosit și fără energie în timpul zilei, imaginează-ți cum ar fi putut fi ziua ta dacă ai fi plin de energie.

De ce m-am hotărât să scriu acest articol? Simplu, și eu trec prin asta și știu că și ție ți se întâmplă acest lucru. Deci, e momentul sa luptăm, sa nu ne mai simțim epuizați.

Din ce am citit am aflat, că corpul nostru este o mașină energetică și că atunci când mâncăm, introducem energia sub formă de nutrienți care se transformă în mișcare când alergăm, înotăm, pedalăm, sărim etc.

Nu trebuie să uitam de micul dejun, chiar dacă nu suntem înfometați. Micul dejun ne pune metabolismul în mișcare și este probabil singura masă la care putem avea excese.

Un alt lucru la fel de important este să bei apă (netratată și potabilă) în fiecare zi, între 1 și 2 litri pe zi. Eu una recunosc ca nu beau foarte multa apă, deci e necesar să ma conformez. Vreau o viață sănătoasă și acest lucru cere sacrificii. De asemenea, trebuie să consumăm portocale, mandarine, grapefruit și în special lămâi, deoarece acestea sunt o sursă de vitamina C, antioxidant și antiinflamator.

În al doilea rând, trebuie să ne odihnim suficient, astfel încât corpul nostru să se poată reface. Este recomandat sa dormim între 7 și 9 ore. Este recomandat să te duci la culcare și să te după un program stabilit, în fiecare zi. În acest fel, corpul se va obișnui cu acest lucru și într-un timp scurt putem uita ceasul deșteptător.

Eu voi începe să pun în aplicare aceste sfaturi. Tu o vei face?

Lasă un răspuns