Povestiri ale inimii: Prima întâlnire

1

Prima întâlnire, acel moment pe care l-am așteptat atât de mult. Nervii, alegerea look-ului, procesul de pregătire înainte de a părăsi casa, ce să spun sunt doar câteva din multe lucruri care îmi vin în minte în momentele de atunci.

În această dimineață m-am trezit râzând, amintindu-mi peripețiile primei întâlniri! Nu știu de ce, dar știu care a fost prima mea întâlnire de iubire.

Ori de câte ori mă gândesc la cuvântul „întâlnire“ mai multe emoții mă invadează, ca un tsunami….palpitații, furnicături în stomac, entuziasm, bucurie, așteptare, insecuritate, griji, responsabilitate și o listă lungă de emoții.

Eram foarte nerăbdătoare că aveam parte de o întâlnire cu băiatul pe care îl plăceam la aceea vreme. Mă gândit mereu la asta și când se întâmplă în cele din urmă, telefonul sună și … mă invită la un restaurant … mama mea, ce fac acum?

Miile de gânduri și emoții mi-au inundat mintea și sufletul iar eu aveam în minte un singur lucru. Cum să mă pregătesc pentru marea întâlnire? Cu ce să mă îmbrac?

Deși aveam o garderobă plină de rochii elegante, nu am putut găsi nimic pentru întâlnire. Mama s-a îngrozit când a văzut patul plin de rochii iar eu nu găseam rochia perfectă.
Îmi doream să fiu sexy, dar în același timp și elegantă. Am reușit să cumpăr o rochie elegantă în timp record. Rochia mea era una formală, de culoarea pasiunii, se potrivea perfect cu pantofii mei preferați.

M-am îmbrăcat cu rochia mea superbă, pantofii se potriveau perfect ținutei mele iar mama m-a ajutat să-mi aranjez parul. Fiind o seară friguroasă de toamnă, ea mi-a recomandat să îmi iau și un palton peste rochie. Tata bombănea într-una, nu era mulțumit că fiica lui are parte de prima întâlnire.

ANSWEAR

Seara a venit! În fața casei era el, foarte elegant. M-am simțit ca o regină, în fața mea era regele, mai ceva ca în basme, simțeam că plutesc când s-a apropiat de mine.

Restaurantul la care m-a dus, era foarte luxos, dar firul poveștii de iubire s-a rupt brusc. „Regele” meu începe să îmi povestească despre fosta lui iubită. Da așa cum ați citit!

Băiatul visurilor mele mi-a povestit despre fosta lui pentru a mă convinge să-l ajut. Voia să o conving pe fată să-l ierte pentru mica lui escapadă. De acolo, amintirile mele sunt vagi. Nu-mi amintesc să fi mâncat prea mult, mâncarea îmi rămânea pur și simplu în gât.

Deci, prima mea întâlnire a fost un dezastru total. Acum râd de asta, dar atunci îmi venea să intru în pământ. Mi-am zis că nu voi iubi niciodată, dar am trecut peste.

Articol scris pentru Superblog 2018

Lasă un răspuns