Hurom: mult mai mult decât o jucărie!

1

Cu siguranță crezi ca ai o viață sănătoasă doar pentru că în fiecare dimineață bei sucuri naturale. Dar dacă ți-aș spune că este o minciună și că îți pierzi timpul m-ai crede?

Când am decis să adopt un stil de viață sănătos, primul lucru pe care trebuia să-l fac era să-mi schimb dieta: am început o dietă drastica și chiar am intrat în sala de gimnastică. După multe căutări pe Internet, am găsit și asa numita terapie prin sucuri naturale. Am decis să încerc și eu, așteptând rezultate excelente.

Totul arăta grozav. Mi-am inceput planul de a bea sucuri naturale, să fac o rutină și o alimentație sănătoasă, mersul regulat la sală. Deja convinsesem două prietene să mi se alăture.

În fiecare dimineață când îmi pregăteam sucurile, m-am trezit cu vecinul la ușă cerându-mi să nu mai fac zgomote asurzitoare. Cred că și fructele implorau storcătorul să se oprească. Zgomotul era insuportabil. Lamele lui distrugeau enzimele și substanțele nutritive conținute în alimente și, de parcă nu ar fi de ajuns proprietățile sucului erau la jumătate. Deci, ce e de făcut?

În căutarea unui aliat la planul meu de „luptă”, am găsit aliatul perfect în HUROM, care am descoperit că este cel mai bun storcător de sucuri din lume. Am găsit soluția perfectă care mi-a schimbat dimineața și viața. Acum sunt mai plină de energie.

HUROM

Cu marele meu ALIAT,storcătorul prin presare la rece, Hurom, nu îl mai trezesc pe vecinul meu morocănos. Dacă va întrebați dacă era curios să afle ce am făcut de nu îl mai trezesc să știți că da, chiar era curios. I-am prezentat minunea și mi-a spus că îi va spune și soției lui despre „prietenul” meu din bucătărie. Apoi i-am arătat cum „prietenul meu își face meseria alimentându-l prin locașul destinat alimentelor, pe care eu îl numesc, gură mare de alimentare. Mai uimit a fost să descopere cât de silențios este și că este și foarte economic, de altfel.

Un alt lucru minunat despre HUROM, este că stoarce cu până la 6 ori mai multe vitamine, minerale și enzime (care sunt sensibile la căldură) și conține substanțele bioactive de care corpul nostru are nevoie. Și un alt punct important este acela că păstrează savoarea, aroma și culoarea naturală a fructelor și al legumelor, deoarece ceea ce obținem este super nutritiv. Ce mai pot spune, că față de zgomotosul storcător clasic sucul este 100% natural.

storcătorul prin presare la rece, Hurom

Un alt factor care trebuie luat în considerare este faptul că este foarte ușor de utilizat, că pe lângă faptul ca face doar puțin zgomot, are o funcție de auto-spălare (de utilizat între un suc și altul) și este foarte ușor de asamblat și dezasamblat pentru o spălare mai completă.

Aș putea să vă scriu o listă lungă despre beneficiile ale acestui aparat minune, dar eu prefer să aflu și părerile voastre despre HUROM. Deviza mea este Trăiește sănătos!

Acest articol a fost scris pentru Superblog2018

Lasă un răspuns