Bursa Binelui sau cum să facem fapte bune

0

Crăciunul se apropie foarte rapid. Este sărbătoarea în care celebrăm nașterea lui Iisus. Cu această ne da oportunitatea de a face ceva minunat pentru alții care au neajunsuri. Cu toate că trebuie să facem bine în toată perioada anului, nu trebuie să așteptăm anumite zile speciale pentru a-i ajuta pe cei mai puțini fericiți.

Pentru a înțelege ce vreau să spun vă voi da niște exemple sociale; Gândiți-vă, de exemplu, acei copii care așteaptă cu nerăbdare ce jucării le aduce „Moș Crăciun”. Dar nu toți copiii din lume au avut sau vor avea acest noroc, deoarece unii părinti nu își pot permite sau acei copii trăiesc prin orfelinate, deci aceștia din urma sunt și mai oropsiți de soartă.
De asemenea, nu trebuie să uităm de acei bunici care nu au pe nimeni pe lume, sunt săraci, depind de medicamente, care se întreabă de mai pe această lume.

Cum ajuți?

Vă prezint Bursa Binelui, singura platformă de donații necomisionate din România, oferă posibilitatea celor care își doresc să facă fapte bune tot anul să doneze online. După cum v-am spus mai sus platforma nu percepe comision indiferent de suma minimă sau maximă pe care doriți să o donați.

Acum ceva timp am susținut mai multe cazuri umanitare. Cine mă cunoaște știe, așa că nu voi intra în detalii „tehnice”. Cert este că persoanele care au fost ajutate de binevoitori s-au trezit că au mai putini bani în cont decât ar fi trebuit să aibă în mod normal. Ce s-a întâmplat? Simplu, donațiile nu sunt așa de gratuite, deoarece se opresc comisioane, deci pierdere pentru persoana în cauză. Ce de făcut ca acești oameni și așa cu multe probleme să nu mai treacă prin această situație total neplăcută?

Bursa Binelui

Bursa Binelui de la BCR este o platformă ideală (crowdfunding) pentru cei care fac activități gen fundraising. Puteți dona foarte repede și confortabil din propria casă, astfel încât pe platformă puteți face donații online de la 5 lei până la maximum 1.000 de lei.

Campionatul de Bine este o competiție-maraton pentru strângere de donații ce va lua startul la inceputul anului 2019 asa ca dacă susțineți proiectul unui ONG.Trebuie să rețineți că pe platformă s-au înscris deja multe proiecte. Proiectele pot fi dedicate unui caz social, educație, protecția animalelor etc.

Mulți dintre noi ne dorim să nu mai vedem oameni care mor de foame, oameni care lupta pentru viața lor în spitale și multe altele. Cu toții dacă facem un lanț uman prin intermediul platformei Bursei Binelui putem facem minuni. Da minuni, deoarece arătam ca știm sa ne iubim aproapele fără sa așteptăm ceva în schimb. Mai bine zis așteptăm ceva în schimb, zâmbetul de pe chipul oamenilor pe care îi ajutam.

Dacă doriți să fiți unul dintre donatori vă las pe voi să descoperiți proiectele pe site-ul platformei Bursa Binelui. Clar nu o să vă spun eu pe care, fiecare dintre voi decideți ce proiect vi se potrivește. La finalul competiției, BCR dublează sumele atrase de primele 3 ONG-uri clasate, până în limita a 5.000 Euro.

De reținut faptul ca toate plățile prin intermediul platformei sunt securizate 100% și se procesează prin intermediul EuPlatesc.ro și nu se percepe comision.

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2018

Lasă un răspuns