Interviu de 10 cu bloggerița Florina Cordos

0

Interviul de astăzi o are în prim plan pe Florina Cordos, autoarea blogului Florina Cordos care ne introduce în lumea ei. Florina este bloggeriță, mamă activă dar și creator hand-made. Vă las pe voi să o descoperiți.

 Spune-ne ceva despre tine!

Bună, eu sunt Florina, mama lui Andres și soția lui Sergiu. Dacă mă întrebi de unde sunt, nici nu știu ce sa-ți răspund. M-am născut în Câmpia Turzii, județul Cluj. Am făcut facultatea în orașul meu de suflet, Alba Iulia și m-am măritat în Târgu Mureș. Acum locuiesc de doi ani de zile în UK. Sunt pasionată de hand-made și ador să meșteresc tot timpul câte ceva 😊

 Când ai început să scrii pe blog?

Am început să scriu pe blog pe la sfârșitul lui 2016, din dorința de a-mi promova mai mult produsele hand-made realizate de mine. Cel puțin așa am crezut la început. Apoi am început să scriu despre orice îmi trecea prin cap. În toamna lui 2017 am descoperit SuperBlog, care mi-a creat un fel de dependență, dar în același timp m-a ajutat să scriu constant pe blog. Tot SuperBlog m-a ambiționat să-mi cumpăr și domeniu, așa că în prima zi din 2018, mi-am achiziționat www.florinacordos.ro

 Cum a venit idea?

Hand-made-ul, bată-l vina 😊

Care este cea mai buna postare și de ce?

Fiecare postare în care scriu despre băietului meu e cea mai bună, cel puțin așa cred eu 😊

De fapt, dacă mă gândesc mai bine, am cea mai bună postare, postarea în care îmi propusesem să fac mai multe exerciții de recunoștință și am început prin a-i arăta recunoștința soțului meu. Am primit o grămadă de mesaje drăguțe de la cititori și de la prieteni pe Facebook, dar cel mai important, soțul meu a fost foarte plăcut impresionat și a conștientizat că nimic din ceea ce a făcut pentru mine nu a fost dat uitării și a contat😊. (Aici e link-ul: http://florinacordos.ro/2017/08/27/azi-e-despre-el/ )

Ce te motivează să continui cu blogul?

Iți spuneam că am luat virusul SuperBlog… Ei bine, asta mă motivează… Sunt conștientă de faptul că dacă voi continua să scriu constant îmi voi îmbunătății stilul, exprimarea și cu siguranță și roadele nu voi întârzia să apară.

Cine te inspira?

Dacă la început inspirația și subiectele de articole, erau realizările mele într-ale handmade-ului, acum, Andres, băiețelul meu, e principala mea muză.

Crezi că se poate trăi dintr-un blog?

Nu pot să răspund la această întrebare. Nu știu dacă se poate trăi. Probabil. Nu am încercat. Pentru mine e o plăcere să scriu. Când vorbeam adineauri de roade, mă refeream la vizualizări, publicitate și da, de ce nu poate fi vorba și de partea financiară, însă nu știu dacă într-atât de mult, încât să se poate trăi din asta.

 Cum reușești să îmbini munca de blogger cu viața personală?

Blogul, face parte din viața mea. Îmi place să scriu de fiecare dată încă am ceva interesant de spus. Acum, după experiențele SuperBlog, încerc să scriu constant. Uneori îmi iasă, alteori nu. Nu e nici un stres dacă nu reușesc, așa că viața personală și blogul se îmbină perfect. Când i-au o pauză din misiunea de mămică, poate pentru că soțul meu e acasă și poate vedea de copil, sau poate Andres e la grădi, dacă am ceva ce trebuie să le dezvălui cititorilor mei, îmi fac puțin timp și scriu.

 Care este cea mai mare satisfacție pe care ți-a adus-o blogul?

Cea mai mare satisfactie e legată tot de SuperBlog 😊 Îmi prima ediție SuperBlog la care am participat, mi-am dorit să mă număr printre finaliști. Satisfacția a fost că nu doar m-am numărat printre finaliști, ci am reușit să termin competiția fără nici o penalizare, adică toate articolele au fost întrice până la deadline și la finalul competiției m-am situat pe locul 50, din peste 100 de participanți. Pentru unii poate părea un loc jalnic, însă pentru mine a fost o reușită. Depinde de fiecare dată ce etalon avem. Ca să fac o comparație, cu mine însumi, la a treia participare, cea care ca încheiat la început luni decembrie 2018, poziția mea în clasament la finalul competiției a fost 39, deci, se poate! Totuși, satisfacția cea mai mare a fost la prima participare 😊

Ce sfaturi i-ai da unui blogger începător?

Ufff, e greu. Ști de ce e greu, pentru că și eu mă consider începătoare și nu știu ce aș putea să-l/ s-o sfătuiesc. Probabil aceleași sfaturi pe care încerc și eu să le urmez. Să scrie constant și despre ceea ce-i place. Dacă scrii despre ceea ce-ți place, cuvintele vin de la sine.

 

Mulțumesc frumos pentru această oportunitate de a vorbi despre mine 😊

Spor în toate!

Mulțumesc și eu pentru interviu.

Pe Florina o puteți găsi pe Facebook:
Stele și dorințe
Handmade by Florina

 

 

 

Lasă un răspuns