Interviu de 10 cu bloggeriţa Carmen Alexa (ADN de femeie)

0

Chiar dacă nu este miercuri, astăzi voi avea unul dintre interviurile mele cu bloggeri, despre care știți deja că este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult să public pe blog. Am avut ocazia să o cunosc pe Carmen Alexa, blogger la ADN de femeie. Eu v-aș putea spune multe despre ea, însă vă las pe voi să o descoperiți în interviul de mai jos:

Spune-ne ceva despre tine.
O femeie, aproape 32 de ani, ardeleancă, soție și mamă a doi copii. Casnică după mintea unora, digital nomad după zisele altora. Noi sa fim sănătoși, restul ni le facem. 😊

Când ai început să scrii? Cum a venit ideea?
Am început în februarie 2015, din dorința de a face și altceva pe lângă creșterea și educarea copiilor. Iar blogul a apărut a o alternativă a unui job de acasă. Ceea ce a și devenit intre timp.

Care este cea mai bună postare și de ce?
Pentru mine toate sunt articole reușite, doar sunt făcute de mine. Cele mai căutate sunt rețetele și un articol atipic legat de sfaturi pentru frumusețea femeii.

Eu oricum mă consider o ciudată în mediul online. Așa că nu am unul preferat.😊

Ce te motivează să continui cu blog-ul?
Pentru mine este o modalitate de a-mi exprima gândurile și impresiile legate de diferite subiecte și produse sau servicii. Și nu am nevoie de multă motivare pentru a scrie.

Însă mă bucură să văd reacții din partea celor care mă urmăresc /citesc. Eu iau toate impresiile ca pe ceva din care să mă inspir.

Cine te inspiră?
Lumea. Societatea. Oamenii apropiați. Familia. Inspirația poate apărea de oriunde, de la oricine.

Crezi că se poate trăi dintr-un blog?
Se poate trăi. Dar cu muncă și investiție. Timp, finanțe și creativitate.

Cum reușești să îmbini munca de blogger cu viața personală?
Greu a fost la început. Dar după exerciții, după multa vreme, am învățat să le împac pe ambele părți ce formează viața mea.

Ce sfaturi i-ai da unui blogger începător?
Să caute să facă în mediul online ceva ce îl/o reprezintă. Fiecare om este unic în felul său, așa că și cum se prezintă ar trebui să fie ceva special.

Apoi sa exerseze până găsește ceva ce îi este pe plac!

Cum este o zi din viața lui Carmen?
Mic dejun plus cafea. Pregătirea copiilor. Verificat mediul online. Timp în familie cu diverse activități creative sau cotidiene. Revin la mediul online. Apoi iar cu familia. Și dacă reușesc să nu adorm seara, mai petrec timp în mediul online.

Carmen, îți mulțumesc că mi-ai onorat invitația de a îți lua un interviu.

Pe Carmen o mai puteți găsi pe:

Facebook
https://www.facebook.com/adndefemeie/

Instagram
https://www.instagram.com/carmen.alexa.or/

 

Lasă un răspuns