Cea mai memorabilă zi din viața mea

1

Întotdeauna m-am întrebat cum un an, de fapt mai puțin de 365 de zile, ar putea să ne transforme întreaga viață. Dar cred că am ajuns la această concluzie, datorită unei experiențe unice și de neuitat, dar când lucrurile s-au întâmplat de fapt într-o singură zi. Cu siguranță vă întrebați despre ce vorbesc … Este foarte simplu, dar voi începe de la inceput.

Ziua mea de naștere, din anul 2016, a fost uimitoare și surprinzătoare. Ziua aceea nu părea atât de specială, ba dimpotrivă părea un eșec total. Părinții mei păreau atât de îndepărtați de mine, ca și cum nu ar fi ziua mea de naștere, ci o zi obișnuită. Numai sms-urile primite și mesajele din rețeaua socială m-au făcut să simt că este ziua mea de naștere.

După-amiaza, totul s-a schimbat radical. Fratele meu,cumnata mea și nepoțica mea au venit cu un tort foarte special, sub forma unui laptop. Trebuie să vă spun că, cumnata mea este un specialist în prăjituri, nimeni nu le face ca ea. Apoi, au venit oaspeții surpriza, niște prieteni și veri. Am cântat, am povestit, am dansat și ziua mea de naștere nu a fost un eșec, așa cum am crezut inițial.

Tort

Familia mea, în special fratele meu și cumnata mea, au făcut ca zilele mele de naștere sa fie cat mai speciale și acum creierașul meu trebuie să se gândească la ceva minunat pentru ei.

M-am gândit să le ofer ceva special cu ocazia aniversarii căsniciei lor, ceva diferit. Un cadou pentru ea va fi un ceas foarte frumos și o broșă din zirconiu. Un cadou pentru el va fi un set de vinuri Distinct Hugo Boss.

Punct ochit punct lovit. Planul meu a mers bine, am reușit să îi fac să fie mai mult decât surprinși. Ce credeți, cadourile mele erau mai speciale decât cadourile primite de la alții!

Dacă doriți să oferiți un cadou special unei persoane dragi dumneavoastră Borealy.ro vă stă la dispoziție.

Acest articol este o combinație de realitate și ficțiune scris pentru Spring Superblog 2019

1 COMENTARIU

  1. cea mai memorabila zi din viata mea a fost cand am nascut….dar sincer as vrea sa fie unica amintire de acest gen si sa nu o mai repet 🙂

Lasă un răspuns