Ajută-ți nasul să respire ușor cu Vapour Rub

0

În primăvara acestui an în care într-o zi este cald, în alta frig, este imposibil ca organismul nostru să nu lupte cu virușii. Cu toate că încercăm prin toate metodele să avem o imunitate foarte puternică este imposibil să nu ți se înfunde nasul.

De când eram copil am avut probleme cu nasul și nu am folosit niciodată picături. Nu am vrut să fiu dependentă de ele și foloseam trucuri naturale, dar nu întotdeauna dădeau rezultate, din păcate. După cum știți deja când avem nasul înfundat nu putem respira bine și senzația nu este deloc plăcută.

O prietena mi-a recomandat Vapour Rub, un decongestionant nazal eficient ce conține ulei de eucalipt, mentol, parafină și ulei de cimbru. Acest produs poate fi găsit în farmacii, cu toate că ce nu este atât de bine cunoscut. De asemenea, eu nu știam despre el, spre rușinea mea. L-am folosit și am fost încântată cum acționează. Un lucru important pentru mine, nu dă dependență.

Vapour Rub

Produsul despre care vă vorbesc este destinat copiilor peste 6 luni și adulților. Este un un balsam mentolat care se aplică într-un strat gros pe piept și gât, pe spate apoi se masează ușor. Produsul se poate inspira dar nu introduce în nas. Vă voi dezvălui un secret al meu. Eu aplic balsamul pe o batistă și îl pun pe noptieră lângă capul meu, sau îl aplic și pe picioare, pentru durerile musculare. Toate astea le fac înainte de culcare, atunci când sunt răcită.

La bebeluși se aplica începând de la 6 luni, și îi ajuta sa li se des funde năsucul când sunt răciți sau care au o congestie nazală cauzată de diverse lucruri, printre care și alergiile de sezon.

Atenție!

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
A nu se inghiți!
La contactul cu ochii clătiți imediat și consultați medicul.

Următorul articol va fi despre un alt produs Vapour Rub.

Lasă un răspuns