E-mark sau cum îmi pun amprenta pe tot ce fac

0

Sunt blogger și îmi place să scriu despre tot ce văd. Dar îmi plac și handmade-ul, sunt pasionată de confecționarea unor figurine ipsos, în special cele pentru Sărbătorile de iarnă. Cine mă cunoaște știe că le fac din toamnă pentru a avea timp să le pictez și să fac aranjamente specific sezonului. Mama este mâna mea dreaptă, ea este cea care le numără, le pune în cutii și multe altele.

Anul trecut când a trebuit să fac diferite etichete pentru a personaliza cadourile cu figurine pentru clienți și prieteni. De fiecare dată am fost nevoită să o rog cumnata mea să le facă la imprimanta ei pentru că a mea nu mai funcționa.

-Cumnata mea: văd că este o muncă foarte obositoare.
Eu: Așa este, dar știi deja că am nevoie de bani și de aceea te rog să mă ajuți cu etichetele.
-Cumnata: Te voi ajuta bineînțeles. Dar de ce nu cumperi o imprimantă? În felul acesta nu ai depunde de nimeni.
-Eu: Cu ce ​​bani? Ți-am spus deja că banii sunt pentru acea operație, știi doar.
-Cumnata: Știu, dar cu ce pot să te ajut?
-Eu: Știi să modelezi și să pictezi?
-Cumnata: Nu știu să modelez, dar știu puțin să pictez.
-Eu: Cu asta nu mă ajuți. Multumesc! O voi face singură, sunt o luptătoare, nimic și nimeni nu mă va doborî la pământ.

Sigur că am reușit să fac lucrurile bine, au trecut și sărbătorile de iarnă, apoi a venit ziua mea de naștere. Cumnata și fratele meu mi-au făcut cel mai util cadou, un E-mark. La început nu știam ce este, spre rușinea mea.
-Fratele meu: nu știi ce este asta?
-Eu: Nu, dar pare interesant.
-Cumnata (râde): aceasta este ștampila electronică și este realizată de Colop, o cunoscută firmă în domeniul ștampilelor, cu experiență pe piață de 15 ani. Cu toate că dispozitivul este mic, te va ajuta să marchezi etichetele și multe altele.
-Eu: Păi, cum ar trebui să-l folosesc?
-Fratele: este foarte simplu să-l folosești, tot ce trebuie să faci este să conectezi aplicația la telefon. Înainte de asta, nu ar trebui să uiți să descarci aplicația și apoi să consulți instrucțiunile de folosire.

Am învățat foarte repede să-l folosesc și acum nu renunț la el, nu se compară cu nimic altceva, e unic. Îmi place foarte mult că are cartuș de cerneală ușor de înlocuit și de lungă durată pentru amprente color de înaltă calitate. Îmi place că poate marca și temporar anumite obiecte. Cel mai important: nu marchează doar hârtia, ci și plasticul, metalul și sticla.

 Crăciunul vine din nou și în afara etichetelor am o idee mai ciudată. Vreau să fac câteva răvașuri pe care să le pun în globuri mici de ciocolată și fiecare dintre ele va avea un mesaj unic. O voi face pentru familia mea și pentru cei mai iubiți oameni ai sufletului meu.

Acest articol a fost scris exclusiv pentru Superblog 2019

Lasă un răspuns