Fiecare bijuterie are istoria sa

0

Bijuteriile au existat din cele mai vechi timpuri și au fost un complement indispensabil pentru a completa ținuta unei femei. Unii mi-au spus că simt că le lipsește ceva dacă nu le poartă, garderoba unei femei este considerată incompletă fără o bijuterie perfectă. Fără îndoială, ele înfrumusețează și dau o notă de distincție pentru femeia bine îmbrăcată.

Importanța bijuteriilor în viața mea
Bijuteriile au o valoare specială, astfel încât semnificaia acestor piese crește în timp, nu doar pentru valoarea lor monetară. Mama m-a învățat dragoste pentru bijuteriile din argint. Când eram în clasa a VIII-a, mi-a dăruit un inel pe care îl am și astăzi pe deget. Valoarea acestei bijuterii este dincolo de costurile ei, este de a împărtăși emoții și de a păstra amintiri. Cadoul meu este evidențiat prin valoarea sentimentală pe care o posedă piesa și poate chiar să treacă din generație în generație.

De ce îmi place atât de mult argintul? Nu trebuie să uităm că argintul este unul dintre cele mai prețioase metale din lume, din toate timpurile. Bijuteriile create de acest metal prețios rezistă în timp, strălucirea și finețea sa specială nu se pierde dacă se întreține corespunzător.

 Inelul de argint de la mama, cerceii handmade oferiți de cumnata mea, sunt amintirile perfecte. Aceste piese pe care le am sunt mult mai importante decât restul bijuteriilor pe care le dețin, pur și simplu pentru dragostea de a-mi aminti valoarea imensă a oferirii unei Bijuterii.

Puterea unei bijuterii personalizate
Cui nu îi place să se simtă unic? Valoarea unei piese create special pentru persoana iubită este incalculabilă, o bijuterie atemporală care ne diferențiază, un cadou pe care cu siguranță nu îl va uita. Privind inelul, mi-am dat seama că nu i-am dat niciodată nimic cu valoare reală (aici mă refer la cea emoțională), mamei mele. Importanța unei bijuterii personalizate este nesfârșită, iar mamei mele îi va plăcea să se simtă astfel, unică.

În magazinele de bijuterii din orașul meu nu am găsit nimic special care să-mi placă. Un prieten a recomandat site-ul Venda Jwelery pentru a vedea dacă găsesc acel lucru special pe care îl caut atât de mult. Nu sunt una dintre cele care crede în zodiac sau în puterea pietrelor, totuși mă gândesc să-i ofer un colier cu Ametist verde. De ce ametist? Efectul pe care ametistul verde îl are asupra multor oameni este de a crea o legătură profundă cu sinele lor superior. Am mai citit că este un cristal extrem de protector. Așa că eu, aia care nu credea în talismane și-a schimbat părerea și asta pentru a dărui ceva special, ceva la care nu s-ar fi gândit nimeni.

După cum am spus mai sus, sunt o persoană care iubește bijuteriile, așa că nu putean să nu comand și pentru mine o bijuterie. Am fost cu adevărat cucerită de colierelele de argint de pe site, așa că mi-am ales unul pentru mine. Cu această ocazie am făcut un cadou mamei mele, dar și mie. Dacă mamei i-a plăcut cadoul? Desigur! A rămas uimită. Mai mult decât atât, nu a fost o ocazie specială pentru a-i face acest cadou. Pentru a face un dar din inimă nu trebuie să fie o ocazie specială.

Acest articol a fost scris exclusiv pentru Superblog 2019

Lasă un răspuns